onsdag 6 maj 2009

Fyndat på en del butiker

Maken kom hem i går natt han har varit över till England och hämtat hem en motorcykel, suck. Nåja, glad att ha han hemma då han varit borta ett par dagar men det var att jobba för honom idag. Jaha och vad skall jag göra då, inte slipa iallafall både för hostans skull och vädret.

DSC_0004

Jag kom på att jag  fått presentkort från sängbutiken, för att vi köpte säng där förra året. För  400:-  skall jag väll hitta nått för och det gjorde jag 2 kuddöverdrag. Det är konstig storlek på sängkuddarna 40x70 cm, nu fick jag 2 st gratis å de är så sköna som hotell lakan.

DSC_0002

Sedan var det dags för nya torkarblad till min Honda, räknade med 500:- st för det är nå special men det gick på 650:- för båda det tycker jag då var ett fynd med tanke på vad jag hade räknat med.

DSC_0012

När jag kom hem ställde jag mig och bakade cup cakes, Jenny och Anders våra grannar skulle få dem för att de hade tagit hand om hunden då jag och Dotra var till Eskilstuna,  de är ovärderliga då de alltid finns till hands. Tack snälla!

DSC_0011 Lite andra lättare grejer har jag gjort men de är inte riktigt färdiga,  så de blir att visa dem i morgon.

8 kommentarer:

 1. Hej! Vilka smarriga cupcakes! Jag ska baka cupcakes till lillens dop på lördag, hoppas de blir lika fina som dina! Ha en bra dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vilka smarriga cupcakes.....mums.ser jättegoda ut.Vad kul att gå och handla på presentkort.Ha en bra dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Mums, vad dessa cupcakes ser smarriga ut.
  Vad man blir nöjd då man får fynda lite.
  Ha, en bra dag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Usch vad jobbigt, det är aldrig kul att vara känslig mot pollen. Men iår måste det vara mycket. Tom. jag känner av det i år.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. åh vad goa cupcakesen ser ut..
  kram anna

  SvaraRadera
 6. Jo, det är egentligen paneltyg som jag har köpt i metervara. Så jag har sytt löpare och kuddfodral av detta:-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilka snälla grannar :) Det är bra att ha dom.Vi har själva helt underbara grannar.Hjälper till med allt eller rttare sagt hela granngatan.Fina cupcke du bakat :D Om mna kunde ge sig på en sockerkaka i detta huset ;) Kan knappt baka pannkakor utan att dom blir svarta.haha. hade bra

  SvaraRadera
 8. De där ser verkligen smaskiga ut...tråkigt med utgifter till en bil när det finns så mkt vackert man kan spendera dom på...kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck