tisdag 5 maj 2009

Knoppbrädan på plats

Det var ett varierat väder vi hade i går. Startade med regn, lättade upp efter ett tag och medans solen sken regnade det igen och så höll det på. Alltså inget väder för mig att stå ute och slipa hallens garderobsdörrar, så jag behövde inte ha dåligt samvete.

DSC_0114

Igår fick jag nämligen åka till läkaren igen då jag inte blivigt bättre från hostan som jag dragits med till och från i månader. Nu fick jag inhalera hos läkaren samt cortison tabletter som jag skall ta i 5 dagar, hmm.

DSC_0124

Så vad skall jag roa mig med nu? Satte upp knoppbrädan jag målade i går, sydde om2 par jeans och så en gardin till vår lilla toa, tidigare hade vi en hissgardin på toa men jag ville få lite mer ljus men ändå inte ha insyn.

DSC_0118

Nu har jag köpt hem vit stålfärg för att måla om trädgårdsmöbler som jag tog över från mamma för flera år sedan, jag målade om dem för några år sedan då blev stommen blå men nu blir den vit igen, sedan har jag vår gamla brevlåda som sitter bredvid ytterdörren som idag är röd och även den skall bli vit.

DSC_0117

Det var vad jag hade tänkt att göra om det börjar att regna, jag kallar den för min reservplan.

8 kommentarer:

 1. Vad fint du har gjort.Kanonfint.Vad jobbigt att hosta så länge.Lycka till och håller tummen för dej nu när du varit hos läkaren Hoppas det blir bra nu.Kramiz ~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Jättefint blev det med knoppbrädan! Söta små skor du hängde på den, har du själv haft dem kanske??? Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag vet att man inte ska ta första bästa lägenhet, och den ville jag verkligen inte ha. Fanns inget utrymme för någonting.
  Hur går det egentligen med din hosta? Låter lite läskigt det där. Ska du gå på pencillin nu då eller? Krya på dig.
  Kram Benita

  SvaraRadera
 4. sååå fin den blev knoppbrädan =) lycka till med målningen av trädgårdsmöblerna =)
  kramar pia

  SvaraRadera
 5. Så söt knoppbräda! Och såna små skor, såna står på min spaningslista! Jag tycker du varit flitig med tanke på att du inte är helt kry. Hoppas hostan går över!
  Spännande att se hur trädgårdsmöbeln ska se ut! Jättefin antar jag!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 6. Dem vet inte vad det är för sjukdom då? Kram!

  SvaraRadera
 7. Hoppas snart hostan är över.
  Så fint du har det. Och mycket mer fint är på gång hoss er.
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 8. Vilken mysig knoppbräda du har och den lilla spegeln var så söt med.
  Hoppas att du blir lite bättre snart, jobbigt att hosta så mycket. Ja en massa projekt har man hela tiden men det är ju så kul oxå. Kram på dig/ingela.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck