fredag 22 maj 2009

Jag går i gång som Ernst

Vi var 7 familjer som glada i hågen lassade upp våra bord vid 9.30 tiden vi hade ingen aning om hur dagen skulle bli.

Vädret var varierande ömsom sol och dess i mellan ett par regn skurar. Med stränga order av maken att inte handla, sprang jag snabbt som 17 och kollade om jag skulle hitta nått, visst fans det en del men lite för dyrt och inget måste.

DSC_0028 (2)

Tyvärr så hade det nog inte gjort till räkligt med PR, så det var inte mycket kunder. Jag sålde en plåtburk, 2 rosa ljung grejer och min gamla Crescent cykel.

DSC_0023 (3)

Det första jag handlade var denna skapelse för 20:- Sedan föll mina ögon på denna lampa, maken hade talat med grannen och sagt sätt dyrt pris på den, då köper hon inte. Priset sattes till 100:- men då jag sålde min cykel så bjöd jag 50:- och den var min   : )

DSC_0018 (2)

Jag kände mig som Ernst, gick i gång på en gammal lampa med renoverings behov.

DSC_0021 (3)

Frågan bara om jag skall försöka renovera faneren (fix bitar med) eller skall den målas i min älsklings färg, vad tycker ni?

DSC_0016 (2)

Summan av kardemumma, inte mycket

besökare eller försäljning men så kul vi

hade ; )

8 kommentarer:

 1. Lampan var eller kommer bli hur snygg som helst! Ett riktigt fynd!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Det kan jag tänka mig att kroppen blir mör av att stå upp en hel dag. Jag antar att loppisen blev bra ändå? ;-)

  SvaraRadera
 3. Fina fynd :) Man får aldrig nog av loppis ju :P

  SvaraRadera
 4. Låter som en trevlig dag...ser dig framför mig flaxa omkring bland borden...:-)...och detta fynd ska bli spännande att se vad du gör med...och detta brukar du ju vara duktig på...ha en skön kväll, KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej, visst är det roligt med loppisar..men ibland har man tyvärr för höga förväntningar både på att få sälja och på att hitta fynd!

  Tycker du ska måla lampan, det blir nog snyggt även om den var fin som den var nu med...

  Trevlig helg på dig, och tusen tack för alla söta kommentarer du lämnar. Ber om ursäkt för att jag är så dålig på det!//Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilken superfin lampa du hittade! Ha en fortsatt bra helg! Kram helena

  SvaraRadera
 7. hej
  tack för din gulliga kommentar =) hjärtanen är av gips och jag målar och lägger en hård lack ovanpå så dom är hållbara,går att torka av dom med lite fuktig trasa,men man ska väl inte kasta dom i golvet eller så =)
  kram pia

  SvaraRadera
 8. Visst, är det roligt med loppisar. Vilken härlig lampa du har köpt. själv har jag varit på auktion idag. Fick fyndat lite iaf.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck