fredag 15 maj 2009

Mor kom över

Trots blåsten igår så trotsade jag och gick ut, maskrosor plockades och sedan planterade jag jordgubbsplantor i olika krukor. Det är nämligen så att vår hund snor gubbarna annars och vi tänkte att Whilliam skulle få plocka i stället.

DSC_0002 (2)

Min snälla mor kom över med en låda med massor med grejer. Det är riktiga bakredskap från min fars mormor, spana in kakformarna helt enorma, jag har aldrig sett dess like.

DSC_0001 (2)

Den här kakspritsen helt oanvänd i sin kartong, om jag blir sugen på att baka kakor från farmor och mormors tid.

DSC_0005 (2)

Sedan var det alla konserveringsburkar, jag har bara fotat en bråkdel av dem. Vad glad jag blev över dessa fast det innebär jobb att ta bort det man har för att få som man vill.

DSC_0009 (2)

Vad sägs om denna vackra brevlåda, borde nog leta efter en nyckel som skulle kunna passa.

DSC_0004 (2)    Vad vi verkligen gjorde igår det får ni se senare, en hint det jag sa att jag skulle göra en regning dag ; ) Å det blev så bra. Tack mor för hjälpen.

6 kommentarer:

  1. Javisst är det ett underbart helvete! =D Alla dessa saker som man bara MÅSTE ha, jag ser ju att du har din bit du med!

    Läste nedåt lite, 90 persikor??? Går det i Sverige? Bor ni långt söderut? *springer och köper ett träd*

    Må så gott!
    Kramar Kerstin

    SvaraRadera
  2. Oj herregud vad roligt med massa gmamla pepparkaksformar.Den hästen gillade jag häftigt.inte sett förut.Ser ut som när Pippi långstrump bakade pepparkakor och gjorde lillagubben. :) hade bra kram

    SvaraRadera
  3. Vilka skatter du fick..och brevlådan helt underbar...hoppas du finner en nyckel, våran labbe Otto har ett eget trädgårdsland, fniss...denna hund är helt tokig utav ärter och dom går han och plockar själv och sätter i sig..ha en skön helg, åker ner i orgon för att lägga på fina duken...kram

    SvaraRadera
  4. Vilka roliga grejer du har fått.Vilken fin brevlåda helt underbar.Ha en skön fredag kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

    SvaraRadera
  5. Visst är det underbart med alla dessa gamla saker!Lessnar aldrig på sånt.
    Förresten, vilket bakande det kommer att bli nu*fniss*

    Nyfiken på vad du pysslat med!

    Ha en fin helg/
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  6. Vilka söta bakformar. Spanar alltid efter sådana på loppisar men de ovanliga är svåra att få tag på. Men tack för tipset om spritsen, nu får jag börja hålla mina ögon öppna efter en sådan med när jag vet hur den ser ut.

    Kram Anna-Lena

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck