måndag 18 maj 2009

Vilken härlig dag

Igår kändes det som om sommaren var här, benen släpptes ut i det fria i sin vita glans. Jag tycker mycket om den vita färgen bara den inte befinner sig på min kropp.

DSC_0012 (2)Trädgårdsstolar målades, så nu är stålstommen klar och nu skall bara alla de 90 brädorna är strykas minst 2 gånger. Det tar lite tid då färgen skall torka 12 timmar, suck.

DSC_0045 (2) 

I min trädgård dyker det hela tiden upp nya växter som jag inte planterat som den här vad det är för något, är det någon som vet?

DSC_0011 (2)

Min järnek doftar just nu helt underbart. Hoppas på att det fina vädret håller i sig i dag med så jag blir klar med stolarna och kan hugga i ett nytt projekt. Jag njuter verkligen av att få vara ute i solen, det gör däremot inte mitt hem som måste få sig en genomgång, fast det tar jag vid dåligt väder.

 

6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder du visar.Ja det går fort nu.Men det är en härlig årstid nu.Ha en skön måndag kramiz ~~~~~RITA~~~~~..

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilka vackra blomsterbilder! Lycka till med målningen av stolarna, ska bli kul att se resultatet sen! Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ännu en som håller på att måla sina trädgårdsstolar :-).
  Jag har haft mitt möblemang i ca 5 år nu och varje år så tror jag att jag ska hinna måla dem men nepp...
  I år har jag faktiskt börjat, 2 stolar har jag hunnit att måla en omgång...men det är ju som du säger...fyrtielvatusen ribbor till att måla, phuuu!!!

  Vi får väl se hur långt jag kommer i år :-).

  Ha det så himla gott.
  Kraam
  Melinda

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga bilder från dig...träningsvärk????

  Tycker att man jämt målar...här har det oxå regnat..bra för grönskan och frmaför allt blir det mindre pollen, hoppas du ahft en bra dag, kram

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder! Ja, det är lite jobbigt med dessa långa torktider på möbler som ska vara utomhus. Har hållit på med en bänk och jag tycker att den aldrig blir klar... förstår dig som ska måla ett helt möblemang. Skam den som ger sig! Kram Anna-lena

  SvaraRadera
 6. Så du har också haft sol idag...märker att flera bloggar berättar om detta. Här har det regnat - vid lunchtiden så höll det upp o var riktigt varmt ett slag, nu på kvällen åskade det lite på håll.
  Märklig växt som dykt upp hos dig...har inte den blekaste vad detta kan vara för nått...Trodde först Krollilja men då hade någon klippt i den...
  Kram från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck