tisdag 19 maj 2009

Ingen målning i går

Nej, det regnade från kl.11 så det gick inte att måla och utan reservplan blev jag rätt handlingsförlamad. Tydligen borde jag ha reservplan för regn, får ta i tu med det.

DSC_0022 (2)

Tog och for hem till mor med denna kryddhylla som jag målade åt henne, den skall hon sätta ovan handfatet på gäst toaletten.

DSC_0023 (2)

Den målade jag till henne samma kväll som vi möblerade om mitt sovrum, har bara glömt bort den. Passade på att få nyckeln till brevlådan jag fick härom dagen.

DSC_0019

Gulliga systra min kom över en snabbis i söndags och som vanligt har hon något fint med sig, vilket hon inte behöver.

DSC_0020 (2)

6st vackra glas med liljor på, kan man tacka nej till dem? Tyvärr så tar hon sällan något i från mitt hem vilket jag önskade att hon gjorde. Min syster är bäst, hon är vacker, snäll,  givmild, hon har ett sånt vackert hem, duktig på att ta bilder.

6 kommentarer:

 1. Vilka vackra glas! Hur är allting med dig? Själv har jag varit lite off från bloggen på sistonde. Nu är jag tillbaka.
  Kramar Benita

  SvaraRadera
 2. VIlken syster du har som kommer hem med så fina gåvor..glasen är ju så vackra, hoppas du haft bättre väder idag med tanke på träningsvärken i armen...kram

  SvaraRadera
 3. Så fint ditt sovrum blev :) Kul o ändra göra fint o nytt.Blir ofta hos mig med ;) Kanske du märkt :P
  Jag gilla den fina hyllan du målat oxå.
  Kul och få massa fina blommor i trädgården den gröna västen var cool :)
  Hade bra kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Nej, efter Rusta, Plantagen, Village och H&M samt en vansinnigt trist elräkning på över 13 000 kronor (!!!) sade finansministern i huset stopp & belägg. Det verkar som att jag får klara mig utan...fast det hade varit sååå fint att slänga över en av våra vita soffor, som är vit alldeles för kort tid innan det är dags att tvätta...

  Tack för din snälla kommentar, det värmer så att läsa att andra liksom förstår en. Om du är nyfiken kan du klicka på kategorin "Kerstin är ilsken" och läsa ikapp lite...

  Kram och god kväll!
  / Kerstin

  SvaraRadera
 5. Hej, vad fint du skriver om din syster och glasen du fick var underbara. Du är att snäll du som gör så fint till din mamma.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Absolut har vi våra "nereperioder". Jag har varit ganska inåt förra veckan och hade inte direkt lust med någonting. Jag antar att du har haft det bättre. Målning är terapi faktiskt. Jag har målat en stor groda i bebisrummet idag åt syster. Jag hade jätteroligt. Det blev Rixfm och massa svampar som jag kladdade ner grön färg med. Jag är nöjd med grodan och kommer nog visa upp den när den är "helt" färdig.

  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck