onsdag 24 juni 2009

Målat vitt

 

Här finns det ingen sovmorgon, när jag vaknar så är det bara att sätta igång. Hunden måste ut och sedan se till att maken får värktabletterna så han senare kan kliva upp med mindre smärta.

Jag lider när jag ser hur förtvivlad han är, både över smärtan och att han känner sig så hjälplös han vill hjälpa mig igår försökte han hälla ur vattnet ur kastrullen när potatisen var klar.

DSC_0125

Han har iallafall kunnat sitta ute korta stunder, så lite färg fick han på sig. Han tar en promenad bort till grannen 15m ungefär och det tar hårt på han sedan tabletterna han somnar så fort han ligger eller sitter.

DSC_0219 

Själv har jag målat vitt, att måla vitt är kul men inte det här. Räcket på nya altanen, det finns inge värre saker att måla men det skall göras, det positiva är att  det görs utomhus.

Stolta damen är min hund Bella som tyvärr inte uppskattar värmen så som vi andra, flämtar och vill inte på promenad bara ligga och tigga efter glass. I dag kanske hon skall få sig en dusch, gillar inte det heller men i bland så går hon med självmant för hon vet att det svalkar.

DSC_0215

Igår var underbara Whilliam här med sin familj, han skulle genast ha leksakshammaren och dagen till ära hade jag tagit fram en bygghjälm så nu var han byggare Bob. Åter igen måste jag säga en helt underbardag som toppades av Whilliam som jag älskar av hela mitt hjärta, jag kan inte ens ut trycka mig om hur mycket för det finns inte ord.

I all denna glädje och förundran så glömmer jag att ta nya bilder på honom och dagens bravader.

9 kommentarer:

 1. Här är en till som varit morgontidig. hemma och jobbar med butiken och vill att det ska gå undan så jag kommer ner til vattenhålet på fm igen....vet att detta med revben tar tid...min mna gj
  orde sig illa på en ö i skärgården för några år sedan...det var ett riktigt trauma..han bröt flera revben och punterade en lunga...det tog många månader innan han kände sig helt OK...ha det gott denna varma dag, kramen.....jag har oxå skrivit om en stolt madam idag....

  SvaraRadera
 2. Han strävar på din make och det är ett gott tecken...det kommer säkerligen att skynda på läkandet fast förstår om det är aningens kämpigt i värmen som för oss andra är helt fantastiskt...
  Kanske jag skulle ta och måla lite jag också...står ett bord i garaget och väntar på om målning...vitt ska det bli...är ett runt litet bord med glaskiva på...jag har tänkt lägga spetsar o gamla bilder under skivan...Jag ska som sagt inte vara så mycket i solen i dag...
  Kan ana mig till glädjen över barnbarnet och att hans besök är något alldeles extra...
  Ha det gott och jag önskar dig en ny skön dag!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 3. Ibland vill man inte bara ta kort heller, hur söta barnen än är :-) Du fick ju uppleva allt och inte bakom en kamera. Låter bra att det går framåt hos er iallafall. Kram Benita

  SvaraRadera
 4. vad jobbigt för gubben din, men han är säkert i goda händer!!
  Varmt är det för hundar nu, jag gjorde en länk tidigt i morse och nästa långlänk först på kvällen.

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Smycken har jag inte hunnit göra på en tid, det bubblar av så många olika ideer, men kanske snart igen, vem vet?

  SvaraRadera
 6. Hej! Förkyldningen är väl sådär.. Men lite bättre är det allt. Ja, nu börjar mitt hälsosamma liv :-) Måste tappa några kilon, har levt med övervikten enda sen barnsben,. Nu får det bli ändring på det..

  Kram Benita

  SvaraRadera
 7. hellojsi sommarvärmen!!! Här ska med ut o badas!!"Syns""

  Kramizz millizz♥

  SvaraRadera
 8. Du verkar ha haft en underbar dag i solen och snart ska du se att ni kära är bättre så att ni kan göra saker tillsammans igen.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 9. Vad jobbigt för din gubbe detta. Tur att han har dig dom pysslar om honom så bra. Åhh, vilken sötnos Bella är. Hoppas att det gick bra med badet. Härligt med besök av en liten byggare Bob.
  Är så typiskt att man inte har kameran framme och kan föreviga vissa händelser. Som tur är har man det kvar i hjärtat.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck