söndag 21 juni 2009

Olycka

Ni som undrar vad som hände i går. Maken gjorde illa sig i en olycka med Mc:n. Han har brutit nyckelbenet(högersida) och sedan har han revbensfrakturer.

Eftersom jag var sjuk i feber så åkte sonen med upp på akuten, det var nog värre att sitta hemma och vänta. Jag är glad att det inte var värre den token körde hem mc:n i det skicket.

Han har haft  cykel i många år och inget har hänt, dessutom färdades han i 40km men det var på grusväg och bromsen nöp.

Strax måste jag ge mig till apoteket och hämta ut mer värktabletter, handla för vid 14 tiden skall Dotra hämtas från tåget. Kram alla.

15 kommentarer:

 1. Aj, aj aj. Vilken tur i oturen att allt gick bra ändå. Det är lite läskigt med motorcykelåkning för man kan skada sig så mycket även i låga hastigheter. Min kära make har åkt hoj i flera år och jag var ofta lite orolig när han var ute. Visserligen litade jag på hans körning men det är ju inte bara han ute i trafiken. Hoppas att värktabletterna lindrar smärtorna lite grann och att din kära man får en snabbt återhämtande!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Grattis på bröllopsdagen i efterskott!
  Men usch så hemskt med olyckan!! Alla gånger sånt händer så tänker jag på att det kunnat gå mycket värre.

  Lycka till i min utlottning!
  A-C

  SvaraRadera
 3. Det kallar jag Änglavakt!

  Vågar knappt tänka tanken på om det hänt i 100 knyck!

  hua!

  Krya på er!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 4. Säkerligen var det värst för dig som satt där hemma och väntade...fy fasiken så oroligt det måtte ha varit, i det läget hjälper det föga att få lugnande ord per telefon för hjärnan brukar ha jobbat upp sig till en sådan nivå att den inte riktigt tar in det som sägs...
  En sådan tur att allt gick bra och att maken är hemma välbehållen....Där ser man vad ett ögonblick i ens liv kan vara värdefullt!
  Försök nu trots feber och benfrakturer att mysa ihop och när du beskrev maken så är det samma ord jag kan beskriva min på...vi har hängt ihop i 20 år men dock bara vara gifta i 11...(vi levde i synd...hi hi)
  Ordningen är återställd här i huset och jag har rättat till lite efter undomarna, på det hela var de hur duktiga som helst igår.
  Kommer ett litet mail senare och du ska veta att jag blev såååå glad...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 5. Vilken osis ni har, men man får ju vara glad för att det inte blev värre....krya på er nu bägge två, stor kram från din VIOLA

  SvaraRadera
 6. Skulle kika in föra att säga grattis på brölloppsdagen så ser jag ni råkat ut för en olycka!!!Usch , hoppas det gick bra!!!

  Men STORT GRATTIS ialla fall!!!♥♥♥

  millankramar!!

  SvaraRadera
 7. Men fy stackarn, då förstår man att han har ont !
  Tur det inte slutade värre =(

  Hoppas ni snrt blir bra/bättre båda två !
  Och grattis till " Bröllopsdagen " =)

  Kram Nettan

  SvaraRadera
 8. Ja, namnet är mycket mer bättre ;-)

  Härligt att ni har firat dagen ihop iallafall. Din make hade tur i oturen som en annan skrev. Hoppas han iallafall är nöjd med hans nya tshirtar och tidningar & tårtan förståss. Jag tänker på er!
  Hur känner du dig nu då, med febern och allt?
  Kram Benita

  SvaraRadera
 9. Men du vilken tur att det inte blev värre iaf. Blev riktigt rädd här ett tag. Så är du sjuk också mitt uppe i allt.
  Nu får ni krya på er båda två.
  Så självklart vill jag gratta till eran bröllopsdag i efterskott.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hehe, antar att under tiden han inte får göra anstängbara saker så får du dra med han på loppisar? :-)
  Hostan är så jobbig när man är sjuk. Jag börjar känna mig lite krasslig i halsen faktiskt, det har gått förkyldning i familjen nämligen. Så nu åker jag väl på det. :-C
  Ja, frisyren är ju kvar, men den är svår att göra utan en frisör. Jag får göra mitt bästa iallafall på morgonen. Idag har jag inte orkat göra någonting med håret, suck. Nu ser man mer ut som en risbuske i håret, fniss ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Usch vad otäckt! Skönt att det gick så pass bra ändå, kunde ju varit värre! Förstår att ni var oroliga!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 12. Vilken tur din man har Corinna, ibland har man att änglarna med sig när man behöver.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 13. Vilken tur att det gick så pass bra ändå.Tänk att det kan gå illa fast man bara kör 40, hemska tanke de som kör med gasen i botten vad som kan hända. Hoppas din feber går över snart och du blir bra, kram Katta

  SvaraRadera
 14. Ett försenat grattis på bröllopsdagen! Jag hoppas att du snart är pigg från din flunsa och att din man mår bättre! Förstår att det måste ha gjort ont och gör så fortfarande, men det fanns nog ändå en ängel där vid vägkanten. Jag vet hur hemskt det är att stå bredvid när någon man älskar har skadat sig. Min älskade man blev påkörd av en förvirrad 85-åring för tre år sedan. Men som tur var fanns det en ängel där också. Kram o krya på er! Märta

  SvaraRadera
 15. uscha otäckt :( Hoppas han blir bättre och läker ihogp bra. Mi man får inte köpa mc han var med i en farlig mopedolycka när han var yngre.R över hela kroppen .Så det blir jag som f¨r ta mc kort då :D

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck