tisdag 30 juni 2009

Som spunnet socker

Igår var det Whilliam och farmor som gällde, mamma skulle jobba och pappa fiska så Vi fick en dag tillsammans, Dotra, Patricia (brorsdotter) och maken var naturligtvis hemma en stund. Maken skulle på sjukgymnastik så Dotra kunde köra honom så kunde Wille och jag var hemma.

DSC_0361

Vi startade med frukost tillsammans sedan lek och därefter åkte vi till leksaksaffären och köpte en Byggare Bob hjälm till Whilliam, farfars var för tung för Wille men jag fick lov att tejpa så som farfars annars dög den inte, vi köpte även en vattenpistol som vi kommer att ha mycket skoj med.

DSC_0373

Nu var det dags för lunch och sovstund för den lille, jag tog vagnen och gick ut och gick tills han somnade och sedan var det att sova under äppelträdet i 2timmar, inte jag alltså.

Nyponsoppa till mellis och en snackstund sedan var han igång igen. Bella har han fattat tycke för och här visar han henne att hon är fin. Maken och Dotra kommer hem då är det ytterligare en stunds lek innan jag tog och duschade den lille parveln, för nu var det dags att åka hem till mamma.

DSC_0368 

Whilliam är en frisk fläkt när han kommer, det blir så tomt när han åker.Vi sitter och pratar på kvällen om vad han gjorde och hur det bubblar ur munnen av alla ord som vill komma fram. Den pojken sträcker fram sina 2 händer och lägger huvudet på sned och säger omma, då vill han upp i famnen och kramas, då smälter jag som spunnet socker.

6 kommentarer:

 1. Härlig dag du haft med söta William!!! Han ser utomordentligt nöjd ut!!!Min brorson är med inne i Byggare Bob period nu...han är strax 3 år!

  ~~Kram önskar Millan!!~~

  ~~♥~~

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar dag du och William har haft.Han ser ju hur nöjd som helst.Va gulligt omma om han är gosesugen.Då förstår jag att du smälter.Ha nu en skön tisdag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. javisst får man glädjas åt det lilla, de ringde även fr. LSS & ville ha mis som vikare, så du ser, ibland ordnar sig allt ;).

  Klart att " momma " smälter när Whiliam är där, han ser ju ut som socker =))

  Ha en skön dag !
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 4. Sååå mysigt det låter och jag anar att den lille parveln har det så bra så bra hos er...Bra för dig att få en paus och "bara vara"...Inget kan som barn få en att slappna av och att ta dagen som den kommer...
  Klart han ska ha en hjälm och se ut som farfar...Bilden med er hund och Wille är så söt...

  Massa kra i värmen!

  SvaraRadera
 5. Lyckos dej som får vara omma..jag har inga småttingar här ännu...men jag har sagt till sönerna att jag vill helst slippa rollatorn när jag blir farmor...underbar bild på den lille och vovven, hoppas dagen din är bra, kram

  SvaraRadera
 6. Å så mysigt, jag förstår verkligen att du njuter när du har honom hos dig! Ha en bra dag! Kram Helena ♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck