onsdag 1 juli 2009

Veterinär och loppis fynd

Fullspäckad dag som vanligt, när jag vaknade upp i morse så hade maken redan tagit ut hunden, kokat kaffe och gjort ett tappert försök att få in luft i huset.

DSC_0007

Eftersom jag ansåg att jag inte varit så produktiv på ett tag så var det dags att ta tag i den biten. Grinden på entré  trappen hade börjat att rasa samman och så kan jag inte ha det. Vill att det skall vara säkert då Whilliam är här.

DSC_0019

Så jag tog och gjorde en ny helt själv, maken fick bara visa mig hur man anv. klingan. Fy vad läskigt det var men jag fixade det, bilder kommer när jag har målat den, ja naturligtvis vit.

DSC_0006 

Detta var även dagen så vår/min hund måste till veterinären hon hade fått utslag i ena örat vilket är vanligt för Labradorer och vår Bella har det i sig.

Gissa vad glad hon var när vi skulle åka bil, även när vi kom fram och skulle gå in men väl inne så ville hon vända och gå ut.  Det blev undersökning och ett recept för 1120:-. Jag i fråga satte priset för när jag ringde så sa de 500-600:-  Det är så sa de 890 för undersökning och att hon tog ett prov ur örat och resten var för att sätta odling på det.

Det var bara att betala och hoppas att jag fått rätt medicin för jag vill inte betala igen.

DSC_0008

Åkte hem och lämnade Bella . plockade upp maken och vi for till Rusta för inköp av ett parasoll till nya altanen. Jag bad snällt kan jag få springa in på loppisen, mm fick jag till svar fast han satt kvar i bilen och väntade.

Maken ja, han har blivigt mycket bättre i tisdags åt han inte en enda värktablett, han är envis och säger klarar jag onsdagen utan tabletter så får jag dricka öl på fredag. Visst har han ont men han vill inte äta tabletterna sedan vill han börja jobba, fast det får ju vänta ett par veckor till, han kan ju inte anv armen än.

DSC_0014

Vad jag kom ut med ser ni  en tenn skål (svenskt) Någon som fyllt 50 har haft den, det står ingraverat i botten, pris 40:- Sedan underlägget i nysilver á10:-, jag var så nöjd och till och med Dotra tyckte det var fint.

8 kommentarer:

 1. Hejsan! :-) Igår var det verkligen ingen som ville ha glass. Det var fint väder men det var också väldigt molning och nästan påväg till åskväder. Snart ska jag iväg och jobba igen. Kram Benita

  SvaraRadera
 2. Du är inte dålig som sätter igån med grinden i den här värmen - ja överhuvudtaget...ska verkligen bli kul att få se framigenom - är övertygad om att den är urflott.
  Bävar för veterinärbesök eftersom man blir skinnflådd ekonomiskt...tyvärr ett nödvändigt ont emellanåt men det kunde allt vara lite mera subventionerat...Vi brukar få lämna ena katten varje vår där för rakning...hon är långhårig och vill inte att vi grejar med hennes päls, hon måste sövas och rakas...kostar 500-600 och alltså är det billigare att gå till en vanlig frisör och få håret klippt...
  Tennskålen är superfin!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 3. så vackert med äpplena!!1 hoppas bella blir bra nu då!!!skönt att maken mår bättre!!

  Millan kramar♥

  SvaraRadera
 4. Hoppas att Bella blir bra nu.Skönt att maken känner sig bättre.Vad fint det blev med äpplen i.Ha en skön onsdag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 5. Du det var ett dyrt besök..har ju oxå labe och man brukar ju veta vad det är för åkommer dom får i sina öron..eksem är u vanligt på sommaren...här är en vovve som håller sig mest inomhus dessa varma dagar, regn kom det i natt men nu lyser solen igen..hoppas ni har det bra, kram

  SvaraRadera
 6. Hej i värmen,,Har nått till dig på min Blogg..Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att du blev glad och ännu roligare att du kikar in hos mig..har lagt dig hos mig oxå..hej hopp susanne

  SvaraRadera
 8. Tja, vi har haft pissväder idag :-/ Men men.. Jag har haft det bra efter jobbet ändå. Beställt saker på internet ;-) Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck