fredag 10 juli 2009

Jag har fått nog av gnäll och påhopp

Igår kom det massor med vatten från himlen, bara tråkväder. Kunde inte göra så mycket idag då Whilliam skulle komma på besök.

DSC_0024 (2)

Allt kretsade kring Whilliam idag, lek för hela slanten och denna farmor är helt slut av allt som händer runtomkring.

DSC_0027 (2)

Whillam sprider så mycket glädje i ens liv, älskar en kravlöst och visar det, inte som andra som kräver och kväver , tycker och bestämmer trots sin ringa erfarenhet, klagar på sina vänner och släkt. (De som verkligen ställer upp utan att klaga)

Det är nog dags för mig att ställa mig upp säga nej, även jag får nog av påhopp och gliringar av vissa som anser att just de har rätten att ge sig på andra.

DSC_0025 (2)

Jag känner mig inte motiverad att skriva så mycket mer utan visar bilder på hyllan som jag gjorde om i går, flyttade hyllor jag skall nu bestämma om de blir ute eller inne sedan skall den målas.

10 kommentarer:

 1. Vad mysigt att ha lilla prinsen där.Ha det gott och rå om varandra riktigt ordentligt.Ha en mysig fredag kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. Låter som du haft en trevlig dag med ett härligt yrväder!

  Trist att du känner så om folk i din omgivning. Själv har jag försökt sålla ut de människor omkring mig stör min positiva energi. Livet känns faktiskt bra mycket lättare att leva nu!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Så söt hyllan blev..förstår du är helt färdig med bus o lek!!!


  Trevlig helg i regnet!!
  Kramisar Millisss♥

  SvaraRadera
 4. Du gör helt rätt som sätter ner foten!

  Håller på dig!

  Kram Flisan

  P.s. Hyllan är jättefin!

  SvaraRadera
 5. Visst är det tråkigt med folk som gnäller och säger sig veta precis hur andra har det. Men jag hoppas att du kan säga ifrån. Visst är det härligt med barnbarn. Mina ringde vi 11 tiden idag och sa att de var på väg. Det bara regnar i Västmanland sa de. Men här skiner solen idag o 20 grader varmt. Så nu ska jag riktigt rå om mina små tjejer(2 år gamla).
  Din hylla ser jätte fin ut! Kram! Märta

  SvaraRadera
 6. Nu får det vara "foten ner" ett slag...mycket kan man tåla men det finns gränser
  Lillpojkens väl o ve måste gå i första hand och det verkar mer o mer som at det är du som drar det tyngsta lasset med honom...men du är nog den som får hans kärlek också...
  Är skit här också men blir väl bättre...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 7. Härligt att ägna sig åt lilla Whilliam med mys och lek. Trist att behöva ta emot en massa skit.
  De som suger ur mig energi håller jag mig totalt ifrån.
  Stå på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Kikar inom en liten sväng och hoppas att du inte regnat bort..Hoppas att inte solen har gömt sig för gott..Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Stå på dig och säg ifrån...man ska inte behöva ta emot pikar och skit från andra...en goding det är han lille barnbarnet, KRAMAR

  SvaraRadera
 10. Vad härligt att du har lilla Whille. Gissar att han bjuder på många fantastiska stunder och att du kan "tanka" lite energi när du är i honom. Håller med alla föregående "skrivare". Du gör helt rätt att sätta ned foten! Håll dig i från energislukarna!

  Kramar Anna-Lena ♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck