torsdag 9 juli 2009

Oj vad jag hade energi

Onsdags morgonen sov jag längre än jag brukar, det är typiskt för solen sken. Maken och jag satte oss i bilen och åket till Sala antik fanns en del grejer men de har blivigt så dyra, så då hade det inte varit nått fynd. Vi fortsatte till mitt vanliga ställe men inte nått där heller, så vi for hem.

DSC_0017 (2)

Väl hemma så drog jag igång med städning av bastun, jag skoja de med maken om att jag höll på att måla bastupanelen vit, det tyckte inte han var nått kul.

(Hota kan man ju , då kanske man får måla nått annat)

När bastun var klar var det daggs att tömma poolen lite, de har ju hotat med 40-70 mm, bättre att tömma nu än att stå i regnet. Rensade en rabatt som har förmågan att gro igen, skall nog planera mer i den så det inte syns på samma vis.

DSC_0019

Den rödbruna hyllan jag visade för ett tag sedan har jag gjort om så den såg ut som jag vill, har kvar att måla den men jag har inte bestämt om den skall stå ute eller inne och när jag bestämt mig så vet jag vad jag skall anv för färg.

Klippte ner rotskott från körsbärsträdet och rensade bort kvickrot för snart blir det staket bygge och nu har jag förberett för det.

När jag gick in vid 21 tiden var jag riktigt nöjd, fått varit ute hela dagen utan avbrott för regn, det är lycka det.

DSC_0012 (2)

Dagens bilder visar ramen som jag målade häromdagen, den var rödbrun tidigare, visst blev det bättre, då är det bara nattduksborden och en sänggavel kvar.

9 kommentarer:

 1. Oj vad du hinner på en dag! Rosorna i tavlan är verkligen underbara, vilka mysiga kuddar du har.
  Här har jag mest tagit igen mig idag.(var duktig igår brödbak och jorgubbshantering) Umgåtts med mina föräldrar o dotter o dotterdotter 3 veckor gammal. Men nu är det bäst att hoppa i säng!
  Godnatt! Märta

  SvaraRadera
 2. Vad du är duktig.ja du hinner massor.Mysig tavla med rosor.Vilka mysiga kuddar du har i sängen....På ena är det du och maken som barn?Du fär ha en underbar torsdag kramizar ~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar rostavla du gjort..så vacker blev den med vita ramen...det är lät att vovarna blir överviktiga när dom blir gamla och orkar inte röra på sig på samma sätt, här regnar det för fullt så det blir en tur till Västervik, KRAM

  SvaraRadera
 4. Så fin ramen blev...tänk vad lite färg kan göra...Fnissar då jag tänker på eran bastu...tänk vad snopen maken skulle bli om den plötsligt en dag var ljuvligt vit då han kom dit ut...Jag har nog aldrig sett en vitt bastu...jo kanske de på badhus - ångbastu eller vad det heter men inte en vanlig...
  Verkar som det är dåligt på loppisfronten...kan det vara dessa semestertider som gör att fler folk far runt och att gobitarna försvinner fort...Jag kammade också noll under gårdagen...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 5. Ja, visst blir det bilder på rummet. Det ska vi nog kunna ordna. :-)

  Kram Benita

  SvaraRadera
 6. Hehe, du är söt du.. du får jättegärna ha kvar den.. om du vill. Men du får gärna lägga till den jag använder ;-)

  Krams!

  SvaraRadera
 7. Ja du förstår kanske varför jag missar Ernst varje vecka..."tanten" vet ju inte ens vilken dag det är...suck...men jag ska kolla så fort det blir lugnt!

  Gonattkram från Malin

  SvaraRadera
 8. Skäms inte för det! :-) Jag hade också somnat ifall jag tittade på han.. hehe.. Nej men han har en lugn röst och ligger man i soffan så är det lätt att slumra till.

  Krams!

  SvaraRadera
 9. Roligt att jag kunde hjälpa till..Hoppas att du får tag i en ny bok..Skönt att du fick gjort lite bra grejer idag..Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck