torsdag 16 juli 2009

Nya blommor

´Vilken härlig dag vi hade i går, solen sken så gott som hela dagen förutom vid 20 tiden då ett oväder drog in. Då var det bara att packa ihop och gå in, lika bra var nog det för armar och axlar värker men jag vill inte sluta och gå in.

DSC_0112 

Planen var att jobba med min grillhörna men med tanke på vädret så blev det att rensa vägen från grodblad och annat ogräs, passade på att ta parkeringen med. Det är ett tungt jobb då det inte finns nått grus utan bara packad lera.

DSC_0116

Det kommer att bli fint när det är klart, passade på att rensa i rabatten som ligger angränsande och så köpte jag mig 2 plantor som skall fylla ut lite, har så lite växter så ogräset syns direkt och nu när plantskolorna säljer ut så kan man få riktiga fynd.

DSC_0118

Så frågan är blir det mer ogräs rensning eller grillhörna i dag för nu måste jag avsluta något av dem innan jag startar nått nytt, fast i mitt fall är det lättare sagt än gjort ; )

7 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Idag sitter jag vid pappas dator, din sida fungerar mycket bättre här. Vet inte vad det är men jag kommer aldrig riktigt in på din sida från min laptop :-/

  Hoppas allt rullar på hos dig. Själv åker jag och jobbar om en halvtimma. Det börjar bli mycket folk i stan, vi har ju sk. O-ringen nästa vecka att se fram emot :-)

  Krams!

  SvaraRadera
 2. Japp...igår var en arm o solig dag..fick dck en kraftig regn skur o sen lie åska...är på mini semester här i Gbg!I dag lite mulet!

  Kram Millan ♥

  SvaraRadera
 3. Ta det vännen som känns mest roligt..själv ska jag storstäda..blir släktinvasion i morgon, 8 gäster ett par dagar..ha det gott, kramen

  SvaraRadera
 4. Vad fina blder du visar.Ja igår var det fint till kl18.00 då kom regnet men det görinte så mycket .Var ju Lelia bakar på tv.Idag skiner solen igen.Ha en mysig dag kramizar ~~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 5. I dag har jag två saker att komma ihåg...återsända ett paket som vi inte ska ha plus att inte missa Ernst...annars är det fritt fram...Var ute förrut o drog i rabatterna men det kommer skurar med täta intervaller så det var att pallra sig in igen...Det är inte direkt kul att rensa men det blir så fint efteråt - en hel del hål också...jag ska ta o köpa lite nytt frampå jag med...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 6. Yes, tur att man kan använda andra datorer :-) Det är nog någon inställning.

  Krams!

  SvaraRadera
 7. Tack, söta du för omtanken.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck