måndag 3 augusti 2009

En helg utan inlägg

Som ni säkert märkte så har det för första gången sedan jag startade bloggen, varit ett uppehåll. Har känt mig lite låg av olika anledningar, ingen motivation alls så idag var det en hel del bloggar att läsa samt ta tag i mig egen och göra ett litet inlägg.

DSC_0016 (2)

Helgerna går så himla fort och har försökt att vara ute då det var fint väder, det gäller att samla energi till den stundande hösten. Jag tror inte att jag något tidigare är hållit på så mycket i trädgården som i sommar.

DSC_0015 (2)

Under helgen tog jag tag i Dotras rum som ville få det ommöblerat, tog damsugaren i ena handen och skruvdragaren i andra handen och satte i gång.

DSC_0018 (2)

Det blev rätt bra och Dotra som var hemma visst inget om vad jag gjorde så hon blev rätt snopen och nöjd över resultatet. Det är lite fix kvar innan jag är klar.

På en kreativa sidan med målning eller på loppis sidan har det inte hänt något alls, funderar mycket på vad jag skall rensa bort.

DSC_0019 (2)

Det måste rensas i bland så huset inte blir belamrat, släkten får kolla först om det är nått som de vill ha sedan blir det ev loppis.

DSC_0013 (2)

Denna syn vaknade jag av idag, snacka om att hösten är på gång. Passade på att fota mina pelargoner som växer som det knakar. Nu skall jag ta tag i denna dag se vad den har bestämt åt mig.

15 kommentarer:

 1. Hej!

  Låter som en bra ide att ta vara på helgen utan att sitta vid datorn. Och du ska också snart få se lite bilder på rummet. Idag ska det ju tapeterseras så bilder kommer snaaaart ;-)

  Krams!

  SvaraRadera
 2. Godmorgon..Nu på väg till min praktik..jag vaknade till samma väder ..Brr..Varför du e trött det förstår jag..är man inne i det ekorrhjul som du och så blir man bara just TRÖTT..kram till din dag..Susanne

  SvaraRadera
 3. Alla har vi varit med om sådana perioder. När energin plötsligt sinar eller lusten helt enkelt inte infinner sig. DÅ är det bara gilla läget och ta ett brejk!

  Själv har jag skrivit nästan dagliga inlägg nu en period men vet att så fort jag börjar jobba så kommer tiden inte räcka till och energin kommer inte räcka lika länge.

  Ta hand om dig och njut
  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Vilka jättevackra bilder du visar på dina blommor i dag! De förgyllar min dag! Stor kram från Maria

  SvaraRadera
 5. Undrade just vart du tagit vägen..är ju van att hälsa på varje dag och så var du försvunnen..tala om att man är vanemänniska..hoppas du får en fin dag..trots vädret..ljuvliga bilder från altanen, kram

  SvaraRadera
 6. Åhh, vilka fina bilder du visar från altanen.
  Ibland har man precis som du skriver ingen motivation. Här regnar det som spön i backen idag.
  Önskar dig en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder du visar på dina blommor idag.Det är alltid mysigt med blommor.Ha en mysig måndag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 8. Blogga ska man bara göra för att man ha lust och det kan ju inte bli roligt om man tvingar fram det. Tycker din duk där är så otroligt fin. Kram Katta

  SvaraRadera
 9. Så många underbara pelargoner du har... de verar växa fint och bli riktigt kraftiga... Så spännande med rummet som du möblerar om och pysslar med... kanske vi kan få se sedan när det känns mer färdigt...
  Känns det som att bloggandet inte är lika roligt så ska man ta en välbehövd paus... så kommer man tillbaka sedan med mer energi och glädje...
  Ha en riktigt skön dag...
  Många kramar
  Elin

  SvaraRadera
 10. Å så mycket fina pelargoner du har! I dag skiner solen här och det känns fortfarande som sommar men det gäller att njuta för hösten kommer snart! Kram Helena

  SvaraRadera
 11. Vilket tröstlöst väder det är...jag har jobbat i natt och regnet har i stort sett smattrat sedan 23 igår kväll...vaknade för en stund sedan men behöver sova mer...gör tre nätter på raken nu...
  Så fina dina pelargoner är och de verkar trivas otroligt väl...mysiga bilder från uteplatsen...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 12. Ja, att ta hand om trägården är inte gjort i en handvändning precis.
  Ja, det känns verkligen som hösten är på G, en del buskar & blad börjar ändra färg =(.

  Kram Nettan

  SvaraRadera
 13. Hyllan är ca 15 år och är en present från mina svärföräldrar en vän till dem har byggt den. krokarna satt på när vi fick den.
  Hanna

  SvaraRadera
 14. Hej ;)

  Klart jag vet att du bara retas med mej men vet du vad? Nu är rummet färdigt! Jag är så glad över mitt rum för det blev verkligen bra bra bra..

  Krams!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck