onsdag 5 augusti 2009

En lyckad tur

Sådär ja, då var man hemma igen efter gårdagens lilla utflykt. Bilen gick igenom testen inga som helst anmärkningar, det är skönt att veta att det inte är på gång med några kostnader då garantin går ut.

DSC_0008

Undrar ni om maken stannade vid någon loppis? Jo han gjorde det, det var den enda på hela vägen så han kände sig nog lite tvungen. Han sa bäst att stanna annars blir du så tjurig. Om jag hade blivigt, japp.

DSC_0007

Det var en annorlunda loppis, ingen försäljare utan en burk man skulle lägga pengarna i och sedan skriva upp vad man köpte. Om jag handlade något, japp det gjorde jag fast det igentligen inte fanns så mycket.

DSC_0003

Jag börjar med det jag är mest glad över är en väska, vad den har varit till har jag ingen aning om och den är inte så stor heller, jag vet inte heller om jag tänker måla den, det visar sig priset jag gav var 15:-

DSC_0010

Nästa objekt var det jag såg först, en kaktång för en tjuga. Tycker det är så läckra, tänk att servera fika bröd med en sådan eller skall jag ha den om jag en dag öppnar ett fik med bara gamla kaksorter och udda porslin. Drömma kan man ju göra ; )

DSC_0018

Maken letade upp objekt 3 åt mig, en sockerskål med till och med hängare för sked eller sockertången (tyvärr fanns den inte med) även den gav jag en tjuga för.

DSC_0031

Sitter och funderar på om jag skall ta och röja av här hemma, för det behövs verkligen. Nu när solen har skinigt och givigt mig värme så har den där städlusten inte infalligt sig. Men nu är det daggs att ta reda på röran eller inte, jo ett litet ryck får det bli.

8 kommentarer:

 1. Va skoj att biln gick igenom.Vad mysigt att det fanns några fynd till dej.Ha en mysig onsdag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Jamen det var ju en snäll man som stannade och så du fick med dig dessa rara saker hem och dessutom hittade han saker oxå:) hoppas dagen blir bra och vad skönt med bilen, kram

  SvaraRadera
 3. Mysiga fynd..Var oxå på min Tisdags loppis igår..Hittade bara några småting..Nja du inte leder min praktik heller till jobb där,men jag är ju tvungen att vara ute o göra nått så hellre där än nått annat trist..Idag är lilltjejen lite krasslig så jag rensar oxå lite smått..Kram

  SvaraRadera
 4. Ås å mycke fint du har fyndat,den lilla resväskan var underbart fin ,kan tänka mig om man målar den va den skulle bli fin.
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 5. Verkade ju vara en rätt såbra loppis i alla fall, du snusade ju hastigt upp fynden! :)

  SvaraRadera
 6. Härligt med både lite röjning samt få in lite loppisfynd :-)

  Tack, men sång är bara min hobby. Gitarren och jag på sommaren då behövs inget annat.

  Krams!

  SvaraRadera
 7. Tack tack.. Men samtidigt så nej.. Isåfall vill jag gå min egna väg och musiklivet är inte något som jag vill göra utöver min fritid. (Vad jag känner nu iallafall..)

  Krams!

  SvaraRadera
 8. Härligt att bilen klarade testet !
  Och så fina saker du fyndade på denna loppis =)

  Kram Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck