måndag 17 augusti 2009

Hela havet stormar

Igår fick vi trotsa vädergudarna som ville leka hela havet stormar, det stoppade inte mej eller min son. Vi höll oss ute och jobbade, jag med mitt och sonen hjälpte oss att jobba på trappen.

 DSC_0149

Trappen byggdes om förra året efter att jag ramlade i den, nu blev den rejäl och räcke skulle det bli. Ett räcke kom upp på ena sidan och nu var det dags att göra andra sidan.

DSC_0158

Naturligtvis är det lite kvar att göra så som målning och en överliggare, fast vi är ju närmare klar än halvfärdig.

DSC_0154

Här kan ni även se lampan vi fick av ena grannen, visst skulle den passa finare vit. Om jag gör det i höst eller om det får bli nästa sommar det får tiden utvisa. Det är svårt att hinna med allt, som jag ligger efter med. Vad jag gjorde tar vi en annan dag, då jag inte är klar, men snart.

10 kommentarer:

 1. Vad himla fint det blev med räcket och trappan. Lycktstolpen är superfin. Svårt att säga om den ska vara vit tycker jag. Svart är också så snyggt.
  Våran stolpe som är vit blir så fort grön..
  Här har man målat invändigt på altanen hela helgen. Undrar vem som blev mest vit, jag eller väggen?:-D
  Kraam

  SvaraRadera
 2. Så snyggt räcket vart !
  Passa bra in med altanen, bra jobbat =).
  Lampan va riktigt söt !

  Ha en toppenvecka.
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev,,lampan tycker jag är urläcker!! Skulle jag kunnat tänkt mig..Kram till din dag

  SvaraRadera
 4. Urflott...ja hela altanen är fin...Gott med en så stor plats utanför dörren, våran är på tok för liten - mysig men man har inget svängrum...
  Jag tycker att lampan är flott som den är...ser så där lite lagom gammaldags ut i den färg den har...hade den varit innomhus så hade den varit trevligare vit men så är ute är det snyggt med lite ruffig färg...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 5. Tack snälla du!
  Lär mig mer och mer att göra fake cakes!

  Ha det gott

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Det blev ju så snyggt med trappan...vad duktig han är sonen...och lampan den var så fin den som den är ...behålles tycker jag, kram

  SvaraRadera
 7. Vilken rejäl, härlig och fin trappa du och sonen fått till. Nu får du inte ramla mer... Är nog mysigt att sitta där på trappan med en kopp kaffe. Och jag håller nog med många av föregående skrivare...lampan är jättefin som den är.

  Kramar Anna-Lena ♥

  SvaraRadera
 8. Roligt att se lite bilder ifrån erat hus. Kanonfint med trappräcket där. Det har ni ju lyckats bra med :-)

  Kram L-F

  SvaraRadera
 9. Klart de var snälla mot mig. Har ju direkt inte pratat så mycket med dem än. Det hade varit väldigt roligt ifall någon läste min blogg. Men tja, jag vet inte.. inte än iallafall ;)

  Kram L-F

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck