söndag 16 augusti 2009

Gallimattias

Så var det söndag igen, vart i hela friden tar alla dagar vägen, det frågar jag mig ofta. Igår var det kalasdag fast jag han med att måla ett varv på gungställningen innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar på 30 min. Nog för att fint folk kommer sent men inte på kalas, va.

DSC_0142

Dotra drog med sig hela fotoutrustningen för att öva och gissa vad många barn det fanns att öva på. Till och med jag satte mig framför kameran, fast eftersom jag är lite blyg så tänker jag inte visa bilderna på mig för den tjejen jag ser i spegeln är inte samma som fastnar på kort.

DSC_0129

Hon som är på korten är äldre, mulligare och har mer skönhetsveck än vad jag har.

DSC_0147

Sonen sitter och spelar musik på datorn både nytt och gammal skåpmat. Jag är en sådan som lyssnar på texterna och associerar till livet och saker som händer runt mig och min familj, jag blir både glad och ledsen av vissa låtar. Kan känna mig enormt ensam samtidigt som jag i bland vill vara ensam, visst det låter gallamattias  men sån är jag.

13 kommentarer:

 1. Förstår precis!! Känner sig ensam och vill vara ensam på samma gång, ja det är inte lätt. Älskar att blogga, då man är anonym, men samtidigt vill man träffa alla goa bloggare, ja sån är jag...
  kram Malin

  SvaraRadera
 2. Du...det skulle kunna varit jag som skrivit de sista meningarna..och förstår precis att spegelbilden och verkligheten inte stämmer överens..:) önskar dig en skön söndag, tack för dina goa hälsningar..jag hoppas innerligt att vi kommer att ses framöver, kram

  SvaraRadera
 3. Ha en skön söndag!
  Förstår inte att spegeln inte stämmer med din verklighet heller, för det gör den då rakt inte här. Det är väl kameralinsen som vränger till poträtten för visst måste mina ögon se rätt i spegeln!? Korten visar kilon som inte jag tror sitter där och fler smilgropar som inte finns.
  Ha det så gott och så tror vi på det vi ser i spegeln!
  Märta

  SvaraRadera
 4. Hej..Det är så konstigt ibland när jag läser dina rader,,för så mycket stämmer på mig oxå..Det där med spegel och kort det är du då rakt inte ensam om;) Känner precis likadant..samma när man skall prova kläder i affären,ofta har jag tänk,,hm vem är det där? Ensamheten är nått som är väldigt skönt om den är på frivillig basis och visst känner jag mig ibland väldigt ensam ibland fast jag har folk som tycker om mig runt omkring..Kram till din dag..

  SvaraRadera
 5. Klockrent inlägg. Tror det är ganska många som känner så, både gammal och ung...

  Kram Annica

  SvaraRadera
 6. Mm där ser man det är fler som jag ;) Hatar att bli tagen på kort! En bra dag kan jag ju tycka att spegelbilden är ok, men på kort...Vem är den där människan som gör så konstiga miner?? ;)

  Ensamheten är underbar när man väljer den själv. Och hemsk när den är påtvingad... // Kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Du vilka fina burkar och grejer du samlat ihop - ursnyggt!
  Konstigt för det samma händer mig då folk ska ta kort på mig...inte mullig men formlös...och fejan är inte sig lik...att det inte finns bättre kameror...
  Jag har gjort en blogg till och känner mig lite tveksam...men jag testar...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 8. Åh så mycket fint du har på hyllorna! Jag frågar mig samma sak, vart tusan alla dagar tar vägen? Helgen har gått så fort att man knappt hinner göra någonting förrän det är söndag kväll! Har målat idag jag med, men är inte klar ännu. Vågar inte slipa förrän det är riktigt torrt. Ha en trevlig kväll!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 9. Så mycket fina burkar.
  Hanna

  SvaraRadera
 10. Tack så jättemycket!
  Det kommer nog gå vägen det här med.

  Krams!

  SvaraRadera
 11. ååå så vackert med alla GLASBURKARNA..SER SÅÅÅ MYSIGT UT SÅÅ!!

  Ha en fin vecka!!!
  ~~♥Kramelikram Millan ♥~~

  SvaraRadera
 12. Åhh, vad fint det är med alla glasburkarna.
  Tycker inte det låter som gallimattias. Är säkert så många som känner igen sig där.
  Kraam

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck