lördag 15 augusti 2009

Tokiga kärringen

I går hade jag lite bestyr nere på stan, bland annat en födelsedags present till min brorsdotter som fyller 1år. Som tur va så hade jag sonen med mig som kunde tala om vad som var bra för små flickor i den åldern.

DSC_0121

Efter det var avklarat var jag tvungen att handla, Dotra skulle komma hem och kylen var heltom. Färden styrdes sedan hemåt och min son gjorde oss en jätte smarrig pasta och kycklingsallad, oj vad jag kan vänja mig vid att ha en egen kock

DSC_0119

Nu är hon hemma, Dotra vår, sonen och jag var och hämtade henne i Södertälje där hon blev avsläppt. Dotra har varit på kurs i Båstad i en vecka för det nya fotograf jobbet, oj vad mycket grejer hon hade med sig hem. Då menar jag fotograf grejer, för tvätten har vi inte packat upp en.

DSC_0125

Igår fick jag en fråga under inlägget “om den tokiga kärringen som klipper gräs i spöregn”, om någon undrar så har vi inga sådanna på vårt område ; )

Det var bara lilla jag som ville vara hjälpsam mot våra gulliga grannar och jag ville inte ge mig fast det regnade. Det har fullt upp med att rensa iför ombyggnationen och sedan håller de på att göra en lekstuga till deras äldsta.  Det ställer alltid upp för mig så något kan jag väll få göra tillbaka.

DSC_0124

Tyvärr ligger jag så mycket efter nu på målningsfronten och även på inredningen, har inte haft orken att hålla på. Viljan är det absolut inget fel på, det verkar som tiden inte räcker till eller så går jag i någon slowmotion. Hösten står för dörren och mys inne så nu vill jag göra klart det jag haft på min planering, ja idag lär inget hända för då är det ju kalas.

DSC_0125

6 kommentarer:

 1. Ta det lugnt min vän..du hinner..måste njuta lite oxå vet du...det var ju rätt person som kom med dom råden,,,är ju ett yrväder som far omkring jämt...:) ha en bra dag...kram

  SvaraRadera
 2. Sååå gott det ser ut!! MUMmms!!!
  så det vankar 1 årskalas mysigt!!!

  ~~Trevlig Helg~~
  ♥Mamma Millan♥

  SvaraRadera
 3. Bra att du tar det lugnt en stund...o du har rätt - tiden räcker inte riktigt till...Vet du...jag har sovit i 13 timmar i ett sträck och jag måtte ha varit helt slut...Nu är jag ledig i 9 dagar o det känns skönt.

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 4. Njut av helgen..Kram susanne

  SvaraRadera
 5. Visst står hösten för dörren. :-/
  Jag vet inte om det är positivt eller negativ. Dock gillar jag hösten, då finns det skäl att ligga inne och läsa en bok eller blogga.

  Krams!

  SvaraRadera
 6. Så mycket gott du har gjort.
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck