söndag 23 augusti 2009

Kom och skriv mig det på näsan..

Här har dagarna sin gilla gång, fortsatte med tvätten då maken kom hem med ett lass, tur att man har tvättmaskin för tänka att stå och handtvätta, huvva.

DSC_0084 (2)

Tyckte även att det var daggs för lite pyssel, det är min form av avkoppling. Ett fat som jag för ett tag sedan köpte på loppis för en tjuga, fick en upphängning som jag tråcklade ihop sedan satte jag dit ett ljus. Har inte kommit på iden själv utan hittat det hos någon av er bloggare (tyvärr mins jag inte vilken).

DSC_0090

Gillar det ruffa och oputsade i fatet, så någon putsning blir det inte tal om. När jag fotade den efter upp hägningen såg jag inte det fenomen som jag senare hittade då bilden togs upp i datorn.

DSC_0096 (2)

Jag hoppas att det jag ser, är vad jag tror, för nu kan jag behöva lite extra hjälp. Min ena tand gick söner i fredags, det är inte lagningen utan en bit av tanden som lossnat. Att gå till tandläkare är det värsta jag vet både pgr av smärtan och att plånboken inte tillåter det.

7 kommentarer:

 1. Vilken fin idé med silverfatet, kanske att jag tar efter dig när jag får tid.
  Jag hoppas att det ordnar sig med din tand. Det kanske inte behöver bli så dyrt! Tycker också att tandläkaren är något nödvändigt ont.
  Ha en skön söndag!
  Märta

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev!

  Själv målar jag gärna när jag behöver varva ner. Att sy gillar jag ju med men då symaskinen alltid krånglar så har det blivit ett stressmoment...

  Ha en härlig söndag
  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. ...jag ser inget som är konstigt???...du måste berätta.
  Gillar den idén skarpt o har både fat o ljushållare, ska se vad jag an göra.
  Allt väl här o solen skiner...varit på loppisar o köpt tyg så nu ska det bli sying av...tror jag...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 4. Kul ide! Jag brukar inte heller putsa fat och sånt utan gillar när de blir ruffa. ja tänk vilken tur att tvättmaskinen finns stackars kvinnor förr som fick tvätta för hand ofta utomhus och skölja i nån kall sjö eller bäck.Ha en bra dag, kram Katta

  SvaraRadera
 5. Hej..Vad ser du? Jag ser inget...Tandläkarskräck det har jag också är bland det värsta jag vet..Fy o fy o dyrt är det oxå...Berätta vad är det för ett fenomen? kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag undrar om det inte var hos mig du hittade lampettide´n? :) Kul att du gjort en egen!
  Men vad talar du om för fenomen? Tycks vara fler som undrar...

  SvaraRadera
 7. Ps. Glömde säga att idén med silverfatet på väggen var jättefin!

  Kramis♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck