lördag 22 augusti 2009

Gung gungeli gung

Nu är gungställningen äntligen färdig målad, grannflickan tyckte att den blev jätte fin, det var roligt att höra, den är till för barn så..

Skulle ha ställt lite blommor runt  den men jag har inte kommit mig för att åka och handla mig några. Har en del att röja här hemma så det måste gå först.

DSC_0073 (3)

Gräsmattan är lite för hög på bilden och i verkligheten med då själv gåendet har gått sönder på klipparen, höll på häromdagen och skruvade i sär för att se om det var nått enkelt. Det såg inte så ut så det blir nog maken eller så blir det att lämna in den.

DSC_0074 (3)

Annars gjorde jag inte så mycket nytta under fredagen, förutom att tvätta och städa, man behöver nog göra det i bland. Så det blev ingen målning eller inredning för mig,  fast nu är det bara att fundera ut vad den nästa projekt blir, skall det äntligen bli en sänggavel?

9 kommentarer:

 1. Gungställningen blev ju jättefin som vit. Hmm, här behövs då gräset klippas också. Bara det torkar upp så att det inte tovar sig under klipparen.
  Vilket fint skåp du har i tidigare inlägg.
  Önskar dig en fin lördag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den blev jättefin gungstälningen!
  Vilken mångsysslare du är, plockar isär gräsklippare bara så där ;)
  Hoppas du får en fin helg!!//Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. DU fixar du som vanligt, denna blev verkligen läcker ..är nog traktens finaste kan jag tro, ha en skön helg nu med de dina och du...lata dig lite ibland, det är du förtjänt utav.. kram

  SvaraRadera
 4. Så fin gungställningen blev...vi har en halv-rostig en på gården....jag måste nog ta efter dig och måla den vit...den kanske blir lika fin som din!

  Kram och fortsatt skön helg,
  Anette

  SvaraRadera
 5. Kikar in och önskar dig en riktigt härlig Lördag..Kramar i massor..

  SvaraRadera
 6. Jättefin med vitt!!
  Mina föräldrar målade med om deras för ett tag sen..till vit!! Mycket finate så!

  Trevlig lördags kväll!!
  Kramis Millis ♥

  SvaraRadera
 7. hallå!
  Hoppas du inte tagit illa upp...o att inte andra misstolkar det jag skrev:) Har ändrat lite i inlägget...tycker ju det är såå mysigt, men inga av mina vänner håller på med sånt här---de jag vet är ju just mormödrar o farmödrar;)O låångt ifrån alla som är det håller säkert inte alls på med sånt heller;)
  Vår bästa vän är 44 o morfar..han håller absolut inte på o syltar..skakar på huvut åt mig...sånt kan man ju köpa;)

  ;))

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck