tisdag 1 september 2009

Fast jag tog det lugnt så hann jag…..

DSC_0101

Hej o hoppsan vad jag hann med idag fast jag tog det lugnt. Röjde rätt rejält här hemma, liten om möblering, fönstertorkning i några rum, då flugorna gör nått på rutorna. Här luktar det såpa i hela huset, det varar nog bara ett par dagar sedan är det dags igen, fast i dag skall jag njuta av mitt arbete.

DSC_0094

Gjorde ett besök till mamma som har besök av sin syster och de har en massa kassar att gå igenom och jag fick en hel del roliga saker med mig hem. Min brors flickvän och deras Dotter kom också på besök så vi fick en pratstund och lite lek.

DSC_0096

Därefter begav jag mig till ett av stadens köpcentrum då en ny skoho måste inhandlas. Naturligtvis besökte jag min favorit loppis , förra veckan hade de halva priset på allt men jag hittade inget som jag ville ha eller måste ha.

 DSC_0102

Men idag då var butiken nästan tom, fast de hade ställt ut nya grejer men inte lika mycket som förr. Men oj vad jag hade kunnat handla, jag fick heja mig. De saker jag gärna hade tagit med mig hem var lite väl dyra för min plånbok. Ni skall inte tro att jag gick hem utan att handla med mig något hem, nej då. Frågan bara vart jag skall börja med att vissa kan ju inte ta allt på en gång. Så det får bli…..

DSC_0098

Västerås gurkan som jag fick idag, nej jag skojar. Skålen kom i min ägo idag (fick den av min morbror), blev helt lyrisk för jag tycker det är så fint med genomskinligt glas med en tusch av silver.

10 kommentarer:

  1. Härligt med nystädat överallt!!
    Kul du fick med så vackra saker hem..jättefin skål!
    Trevlig Vecka ♥ Kram Millan

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker skål du har fått.
    Härligt med doften av såpa i hela huset.
    Ha, en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jätte fin skål :)
    Ja men visst är detkul o byta ut färgeer o gå o shoppa i utikerna dom ljus o inredning man ska ha i den speciella färgen :)
    Just nu harjag bytt till silver i köket kommer bilder snart efter det blir det lila höst lila ,men ska leta lite nya skaer försti de färgern :D

    SvaraRadera
  4. Vad härligt med nystädat hemma,och doften av såpa.Vacker skål du fick med dej hem.Ha en fin dag kramizar ~~~~RITA~~~~

    SvaraRadera
  5. Vad trevligt det låter med såpdoften i hela huset...suck...ingen sådan här...borde men vill ut en sväng i stället...
    Skålen är verkligen superfin o vacker i sin enkelhet...

    Kram så länge från Malin

    SvaraRadera
  6. Såpdoft, finns det nått så härligt !

    Fin skål, så snyggt med silverkant.

    Ha en fin dag
    Eva

    SvaraRadera
  7. Visst finns det inget härligare än doften av ett städat hus ( jo nybakt förstås ;) ) !
    Fin skål du fyndade =)
    Sitter här & latar mig, fast jag måste packa, samma visa varje gång !!

    Kram Nettan

    SvaraRadera
  8. Vilken underbar skål... Så vacker... och så skönt med lite städat... alltid lika mysigt att få njuta utav sedan...

    Ha det gott...
    Många kramar
    Elin

    SvaraRadera
  9. Låter dsom en bra dag...och dom skålarna letar jag alltid efter till butiken, tycker oxå dom är så vackra, hoppas solen lyst även på dig idag, kram

    SvaraRadera
  10. Hej tack för Grattisen hos mig idag..Värmer gott..denna dag har ju varit min men ändå varit ganska vanlig..Massa städ har jag oxå gjort idag och visst trivs man när det är färdigt...Gurkan ser väldigt god ut tycker jag..Våra ser ut som kaktusar i år.Hm? Fast goda..Kram o Godnatt

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck