söndag 6 september 2009

Fyndet som gav mig lyckorus

Nu sitter jag här igen på en söndag och undrar vart helgen tog vägen. På söndagar skall man bara njuta och ladda för en ny vecka, har jag lärt mig. Det bör bli en lugn söndag för mig för oj vad stel jag är i ryggen.

DSC_0179

Det beror inte bara på att jag jobbade med den stora grushögen i fredags, utan igår lånade maken hem en större bil som vi anv. för att köra bort skräp med.

DSC_0185

Först åkte lite grejer från källaren sedan tog vi på tomten, gammalt byggmaterial från bl.a. takomläggning. Det blev 2 körningar med bygg material och snabbt var det tvunget att gå eftersom det strax var stängning.

DSC_0176

Inte tänkte man för sig hur man lyfte utan man bara öste för fulla muggar. Här gällde det att få bort så mycket som möjligt. Visst är jag glad att skräpet är borta, fast jag är inte lika glad över att vara stel. Synd att jag inte har ett badkar att krypa ner i, jo visst har jag ett som står på högkant och aldrig varit inkopplat här men nu skall det säljas.

DSC_0173

Kvällen avslutades med kräftskiva hos grannen. Vi stannade inte så sent då vi båda var trötta efter dagens dagsverke. Jag hade 4 packet kräftor som jag lade ner i en emaljerad kastrull men det visar jag en annan dag. Lika så allt det andra jag han med igår.

DSC_0178

För nu får ni se det fynd jag talade om igår. Mitt stora kakfat/tårtfat med tillhörande kupa till. Den är stor och tung men å så vacker den är. Jag har inget nytt fika bröd att ställa i så det blev ett par ljus som doftar underbart och ser ut som riktiga bakelse, även de kom från loppisen. Kan ni förstå hur förälskad jag blev.

11 kommentarer:

 1. Wow vilket fynd!!! Ett sånt som man bara inte kan lämna på hyllan när man ser det! Jag förstår att det susade av lycka i huvudet på dig!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag förstår att du blev förälskad i detta fat med kupa. Så vansinnigt fint det är!!
  Åhh, inget vidare att bli sådär stel i kroppen.
  Ha, en fin Söndag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan..Ja jag kan förstå att du blev förälskad,den är jätte vacker..Oj jag trodde det var riktiga smarriga bakelser,,
  Krya på dig..Fy ja nu är det söndag och jag måste gå imorgon..Livet är inte alltid rättvist.. Men nu har jag äntligen fått tid till smärt kliniken i Göteborg..Visst är jag glad samtidigt oerhört rädd o nervös..Känns som om nu skall jag få få min dom jobba massor eller mindre..Kram till din dag..

  SvaraRadera
 4. Först tänkte jag att du bakat smarriga saker igen...men sen så började jag ana vad det gällde o du milde...jag förstår om det blev kärlek vid första ögonkastet när du fick se det fatet...så flott...Sitt nu o vila dig o njut av att vara lite ledig...fast jag vet ju hur lätt det är...fniss...Själv går jag runt med kameran o blir irriterad då bilderna inte blir som jag vill...men skam den som ger sig...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 5. Hej där!
  Jag har också funderat på ifall jag ska använda båda bloggarna och det tror jag nog att jag ska göra. Igår kände jag hur mycket jag saknar "personligheten" med denna bloggen. Saknar ju alla fina ord ifrån mina vänner här ju :-) Så jag är fortfarande kvar.

  Krams!

  SvaraRadera
 6. Förstår dig verkligen! Den är ljuvligt söt!!!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 7. Hehe, klart det ska vara vitt. Men alla klagar på att det är "för vitt" i mitt rum ;C

  Jag tyckte först det var lite udda med höga krukor till de blommorna. Men men.. det får gå.

  Krams!

  SvaraRadera
 8. TACK snälla för din goa kommentar:)
  Så fin blogg du har! wow vilket underbart tårtfat med kupa!!! jösses

  Ha det fint

  Kram

  SvaraRadera
 9. Jaa det kallar jag fynd, förstår att hjärtat klappade sådär som det gör när ögonen faller på DET!
  Hoppas ryggen blir bättre!
  Kul att du vill tävla hos mej!
  Ha en skön vecka! Kram Cilla

  SvaraRadera
 10. Oj så söt liten blogg har hittat!!! Tack för att du förgyllde min dag med dina vackra bilder!!

  Kram från en bloggare till en annan :-)

  // Inredningsfrun

  SvaraRadera
 11. Vilken söt kupa du har köpt dig!
  Hoppas att ryggen snabbt blir bra igen! Själv har jag befunnit mig i V-ås i helgen samt i Uppsala på scrapp-mässa.
  Kram! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck