måndag 7 september 2009

Pelargonerna måste nog plockas in

Man känner tydligt att hösten är här med det fuktiga gräset och äpplena och persikorna som som växer.

DSC_0125

Varma tröjor, långa promenader är nått jag tycker hör hösten till, om jag fick önska mig så skall det inte regna så mycket, för då har man möjlighet att njuta mer utav av all färg förändring i naturen.

DSC_0124

I helgen hann maken och jag med så mycket, så jag själv är snopen. Sånt jag gått och tjatat på i några år tog bara några timmar då man var två.

DSC_0126

Inte för att det gav oss mer utrymme inomhus som jag önskat, fast jag kan ju rensa lite till så kanske…ne jag har svårt att ro det. Vi har ju så mycket bra att ha grejer, sånt som i fall att…..

DSC_0128

Vi får se vad jag kan hinna med under veckan, virke som skall vara kvar kanske får flytta ut i boden, fast då behöver jag göra om lite där. Boden ja som jag har önskningar om att ordna till mitt egna pyssel rum, fast det får vänta ett tag till.

DSC_0127 

Nu är det kallt på kvällarna, ja inga minusgrader men ändå måste nog pelargonerna tas in och ordnas med lite höstblomster det kanske blir det dagens uppgift.

DSC_0129

Pokalen har jag fått av mamma och hon har ingen aning om vart den kommer ifrån, skeden är ett loppis fynd för en 5:a, kan det vara en kakspade tro för en sked är det inte. Vad tror ni

12 kommentarer:

 1. Åh, pokaler som är så användbara!! Nu är det ju inte långt kvar tills man kan plantera hyasinter i den! Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Nu börjar det bli riktigt kyligt på nätterna :-/ Hoppas det blir lite varmare.


  Kram!

  SvaraRadera
 3. som du sa så är det ingen sked, utan den är tänkt att ta bakelser med.

  SvaraRadera
 4. Ja nu får man väl säga att hösten på allvar har kommit.Men med den också den friska höga luften som är så välgörande att andas in.Vi har precis lagt en liten bit gräsmatta på framsidan, och den får gott om fukt på natten och lite regn dagtid så den ska nog etablera sig fint. Vilken vacker kakspade!Riktigt romantiskt stuk på den. Kul att äga en sådan.5 kr på loppis skulle man inte få den för härnere. Tyvärr är alla loppisar här så medvetna om vad som är inne just nu, så några fantastiska fyndpriser på saker hittar man sällan.Fast det hindrar ju inte mig från att handla lite ändå.Det är ju så skoj med loppis!
  Ha en jättefin vecka, Corrina!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Vilka fynd du gjort. Jag gillar med hösten bara det inte regnar för mycket.
  Ha en trevlig måndag, kram

  SvaraRadera
 6. God morgon corrina!!
  vad kul du ville va med i min lilla tävling!
  härligt med helgerman får mycket uträtta på!!

  Ha en fin vecka!
  ~~~Kramelikramis ♥ Mammamillis~~

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag har inte besökt din blogg förut, men nu hittade jag hit eftersom du varit hos mig. Kikar in senare är på väg till jobbet. Ha det så bra tills dess hälsningar Aydan

  SvaraRadera
 8. Hejsan, nog är hösten här alltid..tror du jag hade mitt shoppingeldorado igår...:) det smörgåsspade skulle jag tro att det är, kram

  SvaraRadera
 9. Tack för titten inne hos mig,titta gärna in igen.Jag bor i Västerås under veckorna,pluggar till florist. Annars är jag ifrån Värmland.Fina grejer du visar,tror nog att det är en tårtspade. Ha en skön kväll. Kramar Ulrika

  SvaraRadera
 10. Hösten är som bäst när den är som färggrannast. Sen blir den bara tråkig...

  SvaraRadera
 11. Vilka fina fynd du gjort! Pokalerna är ju så fina, jag hittade också en på loppis i fredags. Tårtfatet med kupan i föregående inlägg var OTROLIGT vackert! Åh ett sådant skulle jag också vilja ha! Ropade på en ostkupa med tillhörande fat på auktionen sist, men det blev tyvärr för dyrt. Har suttit och sytt hela eftermidddagen och kvällen, fick ge upp när det började värka i ryggen.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 12. Hej jag tror det är en bakelsespade...hihi...ingen aning igentligen.
  Kram Annica.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck