torsdag 3 september 2009

Inga krusiduller här heller

Gårdagen var en mycket speciell dag för mig på många sätt. För det första så var den lilla mannen som har en stor plats i mitt hjärta här, jag vet att jag tjatar om honom men han är så viktig i mitt liv. Han har varit lite krasslig så jag tog hand om honom medans hans mor och far jobbade.

DSC_0122 

Vi pratar med varandra hela tiden, leker, gosar, äter, sjunger. Jag är verkligen glad över att jag har den möjligheten att vara med så mycket under hans uppväxt och jag vill att han skall kunna känna som jag gjorde när jag var liten, jag älskade åka till farmor och mormor för de hade alltid tid för mig.

 DSC_0120

Idag har vi sjungit “Blinka lilla stjärna” massor med gånger, förr var favoriten “Kalle Anka” men han har bytt. Jag kan inte berätta om allt som sägs och gjort för det skulle bli ett inlägg av världshistorien. Den kvällen gick jag och la  mig med ett leende på läpparna när jag tänker på att vi har en dag i morgon med.

 DSC_0121

Sedan ringde min handläggare och sa att hon tagit kontakt med den arbetsplatsen som jag så gärna skulle vilja vara på och de skulle diskutera det och återkomma, å vad jag håller tummarna. Det skulle vara en dröm som blir verklighet.

 DSC_0123

Bilderna idag är loppis fynd för någon dag sedan, jag kunde inte motstå den med dess alla krusiduller i hop med det bruna glaset.

8 kommentarer:

 1. Förstår att du inte kunde stå emot dom krusidullerna,,,skulle jag inte heller kunnat...:) nu håller vi tummarna att du får börja där..och njut av den där lille...skulle oxå vilja vara farmor...men det tycks dröja,,,kramen

  SvaraRadera
 2. Oj vad jag skulle vilja veta vilken arbetsplats som är din dröm..Vilket fall så håller jag tummarna..Kram till din dag med lille man..Kram

  SvaraRadera
 3. Hallojsan!!Jag håller tummarna för dig med!!!
  Hoppas det blir nåt!;)
  Så vacker "silverkrusidull"

  Kram Millan♥

  SvaraRadera
 4. Det är ju underbart att du har möjlighet att vara med ditt lilla barnbarn så mycket!*smile* Jag älskade också att vara hos min mormor och morfar när jag var liten, även om de bodde i Danmark, en bra bit bort. Det var högtidsstunder att komma dit och när de kom till oss.Än idag blir jag varm i hjärtat när jag tänker på mina barndomsbesök där.Det betyder nog mycket mer än man kan tro för barnet med dessa stunder och tillfällen.
  Hittade du den söta lilla lyktan på loppis, vilket fynd! Den är ju underbar.Ser ut som en riktig antikvitet.
  Tack för dina värmande rader!Det känns underbart att höra dina ord och upplevelser också med kan du tro, för som du skriver så är man rätt ensam i det hela, ingen förstår utan man kan kläcka ur sig 'ja men du som är så stark, du klarar det här. Vi blir alla trötta ibland' Ahhhhhh!! Att dänga i väggen läker sig inte på några dagar.Tyvärr används detta ord, liksom deppad(depression)väldigt slarvigt och förringande.Så tack för din medkänsla.Känner väldigt väl igen din reaktion på mobilen, handling osv.Hoppas nu verkligen för din skull, att du kommer till den arbetsplats du drömmer om.Alla underbara positiva saker är med och plussar på i återhämtningen från såna här perioder i livet. Kram till dig! / Karin

  SvaraRadera
 5. Hejsan Vännen! Håller verkligen tummarna för dig! kram petra

  SvaraRadera
 6. Härligt att barnbarnet får vara "hemma" när han är krasslig. Vilken kvalitetstid för er båda!
  Och angående jobbet-Nu håller vi alla tummarna!!!

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar dag med lilla barnbarnet. Det är verkligen guld värt.
  Skulle heller inte kunna motstå dessa krussiduller.
  Håller verkligen tummarna för dig med jobbet.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Låter härligt med barnbarn och kan förstå att du somnade med ett leende på läpparna...så mysigt.
  Jag håller tummarna stenhårt ska du veta..ska knipa med tårna också om det ska behövas...så kul!
  Jag har hittat en "ny" sladd...sonen satt o tryckte på vår gamla bärbara dator o det är samma märke som den jag har nu så sladden passade...mycket bra...Skålen är verkligen söt och jag är också svag för diverse krusiduller i sådan sammanhang...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck