fredag 4 september 2009

Vill ha nya saker att jobba med.

Jag vill ha mer inspiration, funderar vart Vackre hjem & Interiör har tagit vägen, måste hitta nya projekt att dra igång. Känner att det blir lite långtråkigt att inte ha ett stort projekt på G.

DSC_0105 

Visst finns det saker att göra här hemma som en tvättstuga eller badrummet, fast det kostar så mycket pengar och de har vi inte möjlighet till just nu. Har visst målningsarbete kvar ute men med det här vädret, solen skiner ena stunden och regnar den andra så känns det rätt omöjligt.

 DSC_0104

Så då är det roligare om man hittar projekt som inte kostar så mycket utan ta till vara nått man har hemma som går att göra om.

DSC_0106

Jag har ju nästan gjort klart min lista som jag hade satt upp, det är bara den där sänggaveln kvar. Vet hur jag vill göra men kommer inte till skott, då jag vet att det kan bli problem på vägen.

DSC_0110

Bilderna idag är en av de saker jag dök på direkt då jag såg dem, den första var skålen med silverkant. Gillar verkligen fattigmans silver, undrar bara hur namnet kom till.

6 kommentarer:

 1. Du kan få låna några av mina kommande projekt...jag har massor utav dom just nu som jag måste ta tag i...men jag är som du...måste alltid ha något på g...och inte ska det kosta skjortan heller...det är ju det som är finessen med det hela, ha en skön fredag, kramen

  SvaraRadera
 2. Ja dessa pengar...det gäller att vara rik på fantasi då det gäller att starta sina projekt...och det är du verkligen...Det är en konst att klura ut hur man ska göra för att det ska bli nått och efteråt känner i alla fall jag mig rik då jag kommit på nått...Den vita färgen gör mirakel med det mesta...
  Kan gissa mig till att "vanligt folk" som inte hade råd med silver förr kom på detta med att blybelägga glasföremål...Blev samma glimrande effekt som silversaker och det var enkelt att göra...samma princip som med speglar...metallbeläggning bakom glaset o så blev det en skimrande spegel...Ja vet inte alla detaljer runt detta men tror...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 3. Hej ! den dära gröna kannan som du köpt, d finns en sån på tradera såg jag =) mvh Lisa

  SvaraRadera
 4. Håller med, vill också ha lite projekt. Idag har jag varit riktigt rastlös så nu står en kaka i ugnen. Men nästa vecka ska jag dra igång med målning av ett skåp :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Godkvällsningen!! oo har alldeles FÖÖÖÖr mö att göra här...undrar bara hur jag ska hinna allt!

  Jättevacker kanna o skål!!

  Ha en Myyysig fredags kväll!
  ~~~Kramelikramis ♥ MammaMillis~~

  p.s..TÄVLING HOS MIG-Välkommen!!

  SvaraRadera
 6. Söta bilder:) VIsst är det roligt att ha projekt att pyssla med! Själv håller jag på med småpyssel som jag fyndat på loppis:)

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck