söndag 27 september 2009

Saker som lätt bli bortglömda

Gårdagen bjöd på vackert väder så man kunde greja med saker utomhus, jag tog tag i saker som behövs göras innan allt regn och snö kommer.

DSC_0068

Började med att släpa bort den stora hyllan som jag fixade i somras, den ställdes in i bastuns omklädningsrum för vinter förvaring.

DSC_0069

Sedan tog jag tag i frigoliten som har legat under poolen och plockade undan den, så nu kommer den inte att flyga runt på tomten under vintern.

DSC_0078

Vår inbyggda altan som har flera funktioner förutom att vara ful så den inte kan visas, så är den bra att sitta i då det regnar och på vintern förvara trädgårdsmöblerna, fick sig en städning och så passade jag på att laga handtaget till altan dörren.

DSC_0067

Jag är riktigt nöjd med det jag gjort som annars brukar bli bortglömt, tills vintern har kommit. Glasen jag visar på bilderna köpte jag på Maxi 8 höga och 8 låga när jag såg dem första gången ville de ha 149:-och nu fick jag dem för 40:-

9 kommentarer:

 1. Vackra bilder,,,fina höstiga stilleben!
  Skönt md alltan man kan använda jämt..de drömmer jag om...vi har varken staket el glas.

  Jo, jag är visst ganska blyg;) Framför allt till personer jaginte känner;)

  kram ♥

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder..Ja ibland lönar det sig att vänta in saker..ha en härlig söndag..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Åhh, då har du fått det fint hemma hos dig nu. Skönt att få undan sånt som man annars kanske gärna drar på att göra.Så vackert med kastanjerna och skalen på bordet:-)De höga glasen är verkligen vackra. Inte dumt att kunna ha is i magen och vänta lite med att köpa saker lite. Nu fick du dem till superpris. Kul!
  Ha en skön söndag!/Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Du har haft fullt upp märker jag. Men det brukar vara skönt när det är gjort :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du fick fynda de snygga glasen!

  Gillar din ljusstake! Den är verkligen vacker!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 6. Hittade till din blogg via en kommentar hos Kamomilla! Du har jättefina bilder - de förmedlar en lugn och skön stämning!

  SvaraRadera
 7. Ska gå en kurs "att leda utan att vara chef. Verkar va en nyttig kurs, konflikthantering och kommunikation bla. Så det ska bli intressant, men jag är ju inte den tuffaste så nu börjar det bli pirrigt... förhoppningsvis finns det internet på hotellet! //Kram Åsa

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!

  Vilka vackra bilder! Vad duktig du har varit som hunnit med så mycket idag. Visst känns det skönt när man har fått sådant där som pockar på gjort! Vi har en del små måsten som väntar här hemma men de får väl åtgärdas så småningom. Hoppas att du får en skön start på veckan!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 9. Du har varit flitig. Det är ju alltid så att när måstena är gjorda så känner man att det är skönt. Du tar så vackra bilder. Tycker om de med kastanjerna, kanske för att jag tycker att de är vackra i sig.
  Yvonne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck