lördag 26 september 2009

Kreativ är jag inte just nu, men projekt har jag.

Det är inte mycket som händer här med målning eller byggande, utan jag försöker bara få ordning på en massa saker.

DSC_0105

Ni vet att jag har hållit på och rensat en del och nu i 2 dagar har jag suttit in massor med papper i pärmar och ringt en massa samtal.

DSC_0104

Det behövs göras så jag senare kan få arbetsro, för både praktik och min kreativa sida. För nog går hjärnan på högvarv och jag har flera grejer som jag vill ta i tu med, var sak har sin tid.

DSC_0102

Angående måndagen för er som undrar så skall jag till en arbetsplats och prova om den sysslan kan vara nått för mig. Det är allt ni får veta nu, för jag vill att allt skall vara klart innan jag talar om vart, för man vet aldrig.

DSC_0103

Jag försöker ta en längre promenad, om jag får med mig hunden och dessa kastanjer stötte jag på härom dagen. Pjäsen framför er kommer från farmor och var fusk koppar så nu börjar den blanka visa sig, så jag funderar på att måla den, vit. Nedersta skålen är inte original men den har samma mönster i sig som den övre, så det får vara så tills jag hittar nått annat.

7 kommentarer:

 1. God Morgon!!
  Så höstmysigt med kastanjer!!
  Hoppas jobbet är nåt för dig nu då!;)
  Good Luck!

  HA EN SKÖN LÖRDAG!
  kramis Millan ♥

  SvaraRadera
 2. God morgon!Vad höstmysigt med kastanjer.Hoppas att jobbet funkar för dig.Lycka till ha en underbar och mysig helg kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Lycka till på måndag! Vilken fin pjäs du visar, ganska orginell!

  SvaraRadera
 4. Det är så fint att dekorera med kastanjer!

  Ha en härlig lördag
  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Här har inte kastanjerna kommit så långt... Höst mys!! Vilken spännande måndag du har att se fram emot! Håller tummarna! Här händer inte mycket på nån front mest jobb känns det som... På måndag åker jag till Stockholm och ska gå på kurs i 3 dar!! //Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Ha det så skönt i helgen,,,är äntligen i vattenhålet ..har längtat så och så önskar jag dig lycka till på måndag, ha en skön kväll, här blir det soffhörnet ihop med tv:n, kram

  SvaraRadera
 7. Så söt!
  Jo då här är vi friska nu.
  Ha en bra helg!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck