fredag 25 september 2009

Hipp, happ vad gör man utan vatten

Jag kunde ha haft sovmorgon på torsdagen men med tanke på att vi hade vatten avstängning så ville jag få kaffe och fixa till mig ifall jag var tvungen att åka iväg, så det var bara att kliva upp.

DSC_0094

Vad skall man pyssla med då man inte har tillgång till vatten, jag tog tag i 2 skåp i köket och städade ur dem. När det var klart hade även vattnet kommit tillbaka så badrummet fick sig en genomkörare, härligt.

DSC_0093

Nu tyckte jag att jag varit duktig och ansåg att jag behövde en paus, så jag tog en snabb tur till min loppis. Det fanns inge exalterande grejer, utan jag tog mig tid att titta igenom sånt jag annars struntar i att kika på.

DSC_0096

När jag gått runt en stund så hör jag hur de lägger ner bestick i bestick lådan så jag tog mig dit och rotade och se här.

DSC_0097

Jag fick tag på fler av dem jag köpte igår samt en annan modell, vad glad jag blev 11st till en kostnad av 22:- . Åkte hem i ett lyckorus, nu måste jag hem och jobba undan lite till.

DSC_0098

Nu skulle jag ta tag i nått som måste göras men är så tråkigt, sätta in papper i pärmar.  Månaderna går ju så fort och högen blir bara större och större hipp happ så hade man 6 månader att sätta in. För ovanlighetens skull så gick det jätte fort, åhh vad skönt att ha det gjort

DSC_0092

Idag är det fredag och helgen står för dörren, jag släpper gladeligen in den. För nästa vecka (måndag) händer det nått nytt men det får ni vänta med.

7 kommentarer:

 1. Vilka fina bestick du hittat. Det är något speciellt med dem, kanske att man minns dem från sina far och morföräldrar.
  Trevlig helg
  Yvonne

  SvaraRadera
 2. Oj dom gillade jag väldigt fina!!
  Ja jag välkomnar oxå helgen men inte Måndagen..Spännande att höra vad som väntar dig..Jag hoppas så på något riktig positivt..Kram till dagen Susanne

  SvaraRadera
 3. Inget ont som har något gott med sig! Skönt att få städa ur lite. Snygga bestick.

  Ha en fin helg!
  kram

  SvaraRadera
 4. Ett riktigt kap! Nu blev jag lite nyfiken angående måndagen...

  SvaraRadera
 5. Vilket flytt..ett riktigt kap du gjorde....) önskar nu en skön fredagskväll, ha det gott, kramen

  SvaraRadera
 6. Oj vad du jobbar och sliter...

  Ha en härlig helg
  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck