torsdag 22 oktober 2009

Det skall mycket till

Jag kom upp ur sängen i morse och envis som jag är så tog jag mig i väg till praktiken, det skall mycket till för att jag skall stanna hemma.

DSC_0225

Dagen gick lika fort som alla andra dagar (det var många väggtexter att göra), det jag tycker är synd är att det är så mörkt när man skall hem. Det är inget idealiskt ljus när jag vill fotografera.

DSC_0212

När jag kom hem så tog jag och röjde av det värsta av vad man kunde se iallafall, för i morgon är det fredag och jag vill bara ta det lugnt. Softa i soffan med ljus, lägga mig tidigt så jag kanske kommer upp och till min loppis. Tänk jag har inte varit där på 4 veckor, undras vad jag har missat.

DSC_0220

Jag kom på att jag lovade visa vad jag köpte i Stockholm förra helgen. Den här ljuvliga klänning/tunika den är vit (sorry ljuset) nu har Dotra min varit så gullig och köpt den svarta åt mig, jag ångrade mig då vi kom hem att jag inte köpte en vardera men nu har hon gjort det.

9 kommentarer:

 1. vad skoj att du trivs på praktiken,Vilken underbar tunika.Den var fin ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Vilken jätte fin Klänning..Saknar att gå lite i affärer och kika lite..Köpa nått fint till mig själv..Massa kramar och tack för orden hos mig..Sjukskriven tills jag skall till Läkare i Gbg 12 Nov ..Känns bra..

  SvaraRadera
 3. Vilken fin klänning. Kul att ha i olika färger, så gör ofta jag också. Man blir så förtjust i dom att dom blir använda hela tiden. Men min vän lyssna på kroppen du får inte bli dåligare. Kramar och ha en skön slappardag. Yvonne

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tunika, riktigt bra att du köpte en svart också!
  1000 tack för dina fina texter på mailen! Jag blev jätteglad!
  Ha en skön helg! Kram cilla

  SvaraRadera
 5. Så vacker tunika du köpt!!Vilken gullig dotter du har som köpte en i andra färgen till dig.
  Ha en riktigt mysig fredagskväll och en skön helg!
  Hoppas du hittar nåt fint på loppisen...:-)
  Kramar Karin

  SvaraRadera
 6. Vilken söt tunika!!! Lova nu att vila om du inte blir kryare... :)

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar tunika! Visst är det härligt med fredag kväll. Ska titta på en film som börjar strax och lägga mig tidigt. Ha en trevlig helg!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 8. Jättesöt tunika! Och vilken snäll dotter du har som såg till att modern hennes fick en i svart oxå:)

  Trevlig helg
  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck