torsdag 29 oktober 2009

En dag i lyckans tecken

Onsdag morgon vaknar man av sol, denna bristvara, vilken lycka. I vanliga fall brukar jag bara låta hunden göra sitt och snabbt in för att ge henna mat, men inte denna morgon. Det blev en promenad trots att det var lite kyligt, underbar känsla att sedan gå in och ta mig en mugg kaffe.

DSC_0089

Dagen gick fort och jag har fått kläm på det hela så nu har jag fått lite nya arbetsuppgifter, det skall verkligen bli spännande.

Väl hemma fanns det en liten kille som väntade på sin farmor ; ) Oj vad han har lärt sig massor med nya ord, vilka ramsor han drar. Solen hade för länge sedan gått ner men när man ser hans ansikte så är det som om solen fortfarande sken.

DSC_0085

Kvällen avslutades framför datorn med Marabou vinter som jag varmt kan rekommendera. Jag läser mina favoritbloggar som vanligt och där finns ett inlägg som berörde mig mycket starkt, min goa vän

Malin

som jag aldrig haft nöjet att träffa, däremot vi skriver ofta till varandra. Jag blev rörd, lycklig och stum att någon kan läsa mina ord och se vem man är, det är inte många som kan det men hon kan. Tack snälla du.

DSC_0083

Armbandet jag visar idag har jag inte gjort utan köpte det på loppis för 4-5 år sedan, mins inte vad det kostade men det var inte dyrt det mins jag i allfall, jag skulle bara ha det.

6 kommentarer:

 1. Hi hi...jo visst känns det så...
  Här skiner solen idag också men det är kallt...dessutom har jag blivit lite febrig o känner mig allmänt skrutt...är på jobbet men det är på håret att det går...ja ja...Ledig i morgon så då blir det till att kurera sig...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att du har den där lille killen som ger så mkt glädje, hoppas dagen din är bra, KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej..Jag gick till henne och tittade..Härligt när man blir uppskattad av en människa som man eg inte känner ..jag skrev just det till henne att Bloggsfären är underlig men jag trivs!
  Tyckte väldigt mycket om hennes armband,,gör du sånt på beställning?
  Kram till din dag och jag hoppas den blir just din..

  SvaraRadera
 4. Vi har haft det lite soligt men kallt här i dag...brr...gillar inte kyla..
  Tillbringade dagen på olika loppisar och ahr en del pyssel med fynden nu.. :)
  Vilket härligt armband..massor me goa färger :)

  Ha det gottis!!
  Kraam Sanne!

  SvaraRadera
 5. Tack för din hälsning hos mig! Ha ett kreativt veckoslut!
  kamomilla

  SvaraRadera
 6. Fint armband.
  Ha en bra kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck