fredag 30 oktober 2009

Nya användnings områden

Jag vill börja med att tacka min mamma för att hon hjälper mig med hunden nu när ingen kan komma ifrån. Hon åker hem till oss, tar Bella på en långpromenad. Det gör hon fast hon har så mycket annat inplanerat.

Du är Guld värd lilla mamma.

!cid_7E79E5C52FFD461291D28A2F9642F52A@vrsting

I kväll är det fredagsmys men först skall dagen klaras av ; ) Vaknade i går före klockan, det var nog mest för att Whilliam inte skulle vakna av ljudet. Eftersom jag ser till att gå upp så tidigt, så finns det ingen stress vilket är skönt.

DSC_0051

Efter att ha lämnat en lycklig kille på dagis var det dags för jobbet och där är det som jag sa härom dagen nya grejer på gång för mig. Tänkte att jag skulle ordna för det nya, så jag rensade upp och ställde i ordning så nu är jag redo.

DSC_0052

Den här damen gillar att göra om så det var kul, fast som vanligt tar jag i för kung och fosterland så en viss typ av…….träningsvärk hade jag när jag gick hem.

DSC_0050

Hem och hem, det var tvunget att åka och handla en torsdag vid 18.30, suck. Jag gjorde slag i saken så nu var det gjort, väl hemma stod hunden och hoppade av glädje eller var hon nödig. Röjde av det värsta, sprang runt med damsugaren och förhoppningsvis är det inte så mycket att göra i morgon kväll, fast jag har morgonen på mig att fixa till det sista.

DSC_0053

I dag visar jag nått som jag har återanvänt, jag använder inte hushållspapper så vad gör man med hållaren. Jo jag tog in den på toa, så nu är man laddad med papper hela tiden. Dessutom är den lite fin, vit med…… oliver?

5 kommentarer:

 1. Hej där! Låter som du fyller varje sekund på dygnet du:) Visst är det praktiskt när man kan hitta nya användningsområden för saker man tycker om?!!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Verkar som du har mycket på g.Ha en mysig fredag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Nu vill jag önska dig en härlig kväll..Mörkret sänker sig över Fare och det är dax att tända lite mys ljus och försöka komma till ro..Massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 4. Mycet att göra?..återanvändning är super :)

  ha det gottis i helgen!!

  Kraam Sanne!

  SvaraRadera
 5. Hos dig är det alltid full rulle, ganska likt här vet du...) är slut efter första dagen på gården, har jobbat ute med kroppen hela dagen, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck