fredag 2 oktober 2009

Inga planer för helgen

Oj, nu var det fredag igen. Dagarna går verkligen fort nu då jag har ett arbete att gå till. Har inga problem att gå upp, jag kliver upp 6.30 det är lång tid i förväg med tanke på att jag börjar kl.10 och jag har bara 10 min resväg.

DSC_0065 (4)

Jag tycker att det är skönt att ta det lugnt på morgonen, plocka lite, bläddra i tidningen, kolla bloglovin, ta en promenad med hunden och sist men inte minst äta en frukost.

DSC_0056 (4)

I dag blir det lite av en kortdag då jag har ett möte att gå på, så timmarna kommer gå jätte fort. Hoppas att jag hinner göra en hel del, nu när jag fått lite kläm på vad jag gör. Det är roligt det jag gör och jag vill lära mig mer, det kommer tids nog.

DSC_0064 (4)

Sedan är det helg för mig, har lite att ta i fatt här hemma om jag har lust. Inga direkt måsten så jag tar helgen som den kommer, vilken ovanlig känsla (positiv sådan).

Men nu vill jag önskar er trevlig helg.

8 kommentarer:

 1. Det hörs att du trivs på ditt arbete! Själv har jag semester idag och är kvar i S-holm. Idag kommer sambon oxå!! Så det blir en helg i stor stan ;). Trevlig helg du mé! //Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir!!! DET hörs på dej att du trivs på jobbet.ja det är roligt-Jag är som du vill ha tid på mej jag hatar att stressa.Ha nu en underbar och mysig fredag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad skönt att du verkar trivas så bra! Håller med, det är mysigt att gå upp tidigt och dra ut på morgonen lite. Ha en skön helg! Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Önskar oxå dig en härlig fredag..Idag riktigt kallt..Kram

  SvaraRadera
 5. Vad skönt med inga måsten i helgen..låter som du trivs nu med din tillvaro, det glädjer mig, vilken fin medaljong, ha en skön fredag och så hörs vi som vanligt, kram

  SvaraRadera
 6. Det låter helt prima det där! Vilka sköna morgnar! Här stiger jag 1-2 ggr i veckan upp kl 04.55 för att hinna med 5.45 förbindelsen till fastlandet... Det är seegt, kan jag lova. Och ska jag börja jobba kl 9 är det väckning 6.30 anyway för hunden ska ut. :)

  SvaraRadera
 7. Visst är det roligt när man trivs på sitt arbete men nog är det skönt med helg också! ;O)
  SKÖN HELG!

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Härligt med att inte behöver känna sig speciellt stressad en helg. Njut nu i fulla drag.

  Krams!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck