torsdag 1 oktober 2009

Tävlingen är av slutad

Efter 2 kalla nätter så måste jag nog tyvärr säga, hösten är här.

DSC_0070

Pelargonerna passade jag på att plocka in i går morse innan praktiken, vågade inte ha dem ute längre.

DSC_0070

Tänk så många fina saker det finns i butiken, jag har inte handlat nått …än. Vill kolla in först så jag inte missar något.

DSC_0070

Inspiration får man i massor och jag vill hem och dona på en gång, men icke sa Nicke. Jag skall inte ta ut mig på en gång utan försöka ta det lugnt, jag har ju helgen till att göra saker i stället.

DSC_0072

Tävlingen är avslutad och  vinnaren kommer jag att dra i helgen.

Kram

5 kommentarer:

 1. Hallå där, då får man hålla tummarna då..skulle få hålla i plånboken hårt om jag jobbade i denna butik, ha en bra dag i detta höstrusk, kram

  SvaraRadera
 2. Tjingeling!Bara jag som hälsar på...:-).Inser att jag inte varit inne hos dig på flera dagar och helt missat att du praktiserar i en underbar butik nu. Så härligt! Hoppas det går bra för dig-håller mina tummar :-), men det låter ju både trevligt och mysigt efter din beskrivning.
  Ville eg bara önska dig en bra dag, och sedan en underbar helg!
  Det är skönt att höra att du inte bara sliter på utan unnar dig vila också... :-)Jag vill inte att du ska ta ut dig kära vän!:-)
  Många kramar nu! /Karin

  SvaraRadera
 3. Ja, nu är allt hösten här på allvar.
  Bra att du inte tar ut dig när du har kommit hem.
  Ha, en bra kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vet hur svårt det är att inte köpa när man jobbar så som du gör nu..Visserligen är det stället som jag varit på inte lika fint som ditt..Men loppis ska man inte jobba på heller om man älskar gammal bråte;)
  Men jag är jätte glad för din skull även om jag inte känner dig,,att du får vara där..Njut av varje sekund och bara sug åt dig av idéer och inspiration..Och bara koppla av och njut när du kommer hem..Massa kramar från mig..Susanne

  SvaraRadera
 5. Nu fungerar datorn igen. Förstår att jag har missat en hel del här bland bloggarna. Så ett stort Grattis till din fina praktikplats! Hoppas att allt går bra för dig nu!
  Kram! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck