tisdag 6 oktober 2009

En ny vecka har startat

Vaknade som vanligt utan att klockan ringde, tänk att man inte kan sova längre. Det var bara att kliva upp sätta på kaffet och bege sig ut med hunden och ta in tidningen.

DSC_0034

Disken och tvätten plockades undan så jag skulle ha mer tid för annat när jag kom hem.

DSC_0036

När jag kom hem stod maken och fixade locket på kökssoffan, den hade givigt med sig i gångjärnen. I kökssoffan förvarar jag alla bra ha saker, jag fått eller som jag har tagit tillvara om grejer går sönder, så det är rätt mycket där i.

DSC_0038

Jag hittade genast nått jag kunde använda en massa trähjärtan som jag målade gråvita och textade våra namn på sedan gjorde jag ett hål på varje som jag trädde vaxat snöre igenom.

DSC_0041

Vipps så hade jag små namn skyltar som får hänga på handuks krokarna på toaletten, nu kan vi inte ta fel handuk annars är det lätt då vi annars har samma färg.

DSC_0044

Till och med Whilliam har fått sina egna hjärtan. Jag måste nog rota igenom soffan mer, det kan ju finnas mer grejer jag kan göra nått kul med. 

9 kommentarer:

 1. Vilka söta små namnhjärtan, bra idé! Hoppas din vecka blir fortsatt bra! Kram helena

  SvaraRadera
 2. Vilka söta hjärtan gulligt på toa.Hoppas denna vecka blir lika bra som förra.Ha en bra tisdag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Så fina..Ja det är väl roligt när man hittar saker man glömt och gömt..Massa kramar till din dag,som jag hoppas blir rik på massa härliga upplevelser..Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Låter som en riktig skattgömma, din soffa!:)

  Sött blev det iallafall!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Vilket rart pyssel du har gjort..och du har visst hur mkt som helst i dina gömmor..här sover man som en stock..nu när det är mörkt är jag riktigt morgontrött...det är skillnad under de ljusa årstiderna ...då är jag uppe med tuppen..så nu blir det mest inlägg på kvällen, kram

  SvaraRadera
 6. Butiken heter blomstertorget och ligger i gallerian bredvid guldfynd. En toppenaffär tycker jag :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Här väntar jag på brevbäraren med spänning!

  Vilka fina hjärtan, en bra ide´det där!!

  SvaraRadera
 8. Vad fint du har gjort med dina hjärtan.
  Jag är så glad över min ring! Ska vara riktigt rädd om den tänker nog inte ha den till jobbet.
  Kram! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck