lördag 10 oktober 2009

Små söta

Nu var 2:a praktik veckan avklarad och nästa vecka skall jag gå upp på heltid, det kommer att bli spännande för det var ett tag sedan jag hade sådana rutiner.

DSC_0127

Ja, hoppas att helgen blir någorlunda lugn och med bra väder. Kanske njuta av några timmar sol, ta en längre promenad annars har jag inte planerat några måsten.

DSC_0124

Jag har tydligen lärt mig något, som att varva ner eller? Det känns så iallafall fast kanske får man bakslag så det är bara att njuta av att jag klarar av det nu.

DSC_0120

Små söta saker kom det med hem från butiken, skall nog sätta mig med dem i kväll och göra nått nytt. Har ni en aning om vad det kan bli?

5 kommentarer:

 1. Kikar inom och hoppas att du skall få en härlig helg,,Med massa mys och härlig avkoppling..Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Tack för att du ville hjälpa mig med "inläggsstilen".Va spännande att du ska gå upp till heltid nästa vecka. Ska hålla tummarna för dig då att det går bra :-). I annat fall så vet du i allafall var du ligger i arbetsförmåga just nu.Söta grejer du köpt med dig hem fr butiken.Kanske runt ett ljus eller i någon blomsterdekoration?? Vilda gissningar :-)))
  Ha en mysig och avkopplande lördag och söndag!
  /många kramar Karin

  SvaraRadera
 3. Hihi, jag upptäckte att jag redan hade Windows live writer på datorn!! Mycket man inte vet om sin dator...:-))Bara att konfigurera med Blogger och klart!!Kul! Tack igen, utan dig hade jag nog inte letat efter det namnet i min dator.Kram!

  SvaraRadera
 4. Har handlat en del sådana av Anna när jag var där sist..mina du finns ihop med vackra snören på bl a ljus...hoppas du har en skön kväll,här är det fotboll så då hamnade jag i blogglandias värld istället, bra mkt bättre, kram

  SvaraRadera
 5. Nå nä, ingen aning! Berätta vad du ska göra! ? ;)

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck