fredag 9 oktober 2009

Hur gör ni?

Tiden går så fort och om en månad har jag 2st som fyller år och sedan är det jul. Vart har detta år tagit vägen eller vart tog gårdagen vägen?

DSC_0175 

Jag hade tänkt komma ut i skogen och plocka lite material men det har jag inte hunnit med idag heller. Så länge som snön håller sig borta så hinner jag. Fast man undrar hur långt borta snön är när man ser att de satt upp snöstören redan.

 DSC_0170

Jag passade på att klippa och ta in de sista blommorna från min Hortensia, hmm skulle ha planterat den i stället för att låta den stå i sin kruka. Hur gör ni?

DSC_0167

Många har torkat sina å de ser lika fina ut men minna ville inte det, gör jag nått fel. Nej nu är det dags att göra mig klar skall i väg till praktiken, tycker fortfarande att det är kul. Skall se om jag hinner runt och kika om det finns någon mer vara som ropar mitt namn.

12 kommentarer:

 1. ja det går alldeles fööör fort nu!! halloween strax, snart jul, o sen för lillen 1 år...så fort fort det bara inte gå ju!!!!!

  kram millan

  SvaraRadera
 2. Gomorron!Ja det går alldeles för fort nu!Halloween först sedan min födelsedag sedan jul-Men det är väl för man har det bra och skoj som det går fort.Ha en mysig fredag vännen varmaste kramizen ~~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Ja tiden springer iväg försöker redan nu planera inför julen som är en av mina älsklingstider. Så jag hinner njuta december månad. Kika in hos mig det är tävling pågång.Kram Theres

  SvaraRadera
 4. Tid är det man har minst av (ja pengar förståss) verkar det som nu. Dagarna blir kortare men också mysiga med tända ljus både morgon och kväll.
  Ha en bra helg
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 5. Hej
  Många saker som ropar på en när man är ute och shoppar. Ha en underbar helg.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Hej..Ja visst går det fort..Här såg jag vägverket sätta upp snö pinnar lägst vägen..Nej du Hortensia är en blomma jag aldrig har klarat jag vet inte vad jag gör för fel..Önskar dig nu en riktigt härlig början på en skön och avkopplande helg..Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Hallå där, jag hänger mina hortensior upp och ner några dagar innan jag sätter som i vas...min yngsta son flyttar antagligen nästa helg...då blir det tomt..tur att gamla Otto hänger med ännu, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 8. Vad ska du plocka för material i skogen? Mossa? Lingonris? Du har en så fin blogg tycker jag!

  SvaraRadera
 9. Ska bli spännande att se vad du ska plocka i skogen:-)
  Ser att du har fått svar från lilla Violan om Hortensior.
  Ha, en fin kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Vackra bilder.
  Ha en bra helg.
  hanna

  SvaraRadera
 11. Veckorna rusar iväg, hinner inte förstå...

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck