måndag 23 november 2009

En tillfällighet

I dag hade jag det lyx när jag kom hem, matlådan och disken var avklarad så jag kunde i lugn och ro varva ner. Vilken konstig känsla skulle kunna vänja mig men som ni förstår var det bara en tillfällighet att maken var ledig en vardag.

DSC_0026

Det är några timmar kvar innan sängen så jag passar på att kika runt hos er andra sedan tänker jag sätta mig en stund med lite pyssel, just nu är det metalltråd jag håller på med men det finns så mycket jag vill göra.

DSC_0021

Jag vill måla, snickra, sticka, sy det är bara så svårt att välja vad jag helst vill göra så det blir lite här och lite där.

DSC_0030

Jag tog bort ljusslingan från fågelburen och satte den i min ormhassel i stället och pyntade med lite alster jag gjorde under söndagen. Nej nu skall jag vara lite kreativ innan John Blund kommer och säger att det är dags för sängen.

6 kommentarer:

 1. Hi, I love your blog,I am from Brazil, I have a blog about craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, e visit me my blog about food http://alatitacarre.blogspot.com ,visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.

  SvaraRadera
 2. Så roligt du har en läsare i Brasilien det va inte dåligt=)
  det är du värd .massa kramar från mig..

  SvaraRadera
 3. Hi, I love your blog,I am from Brazil, I have a blog about craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, e visit me my blog about food http://alatitacarre.blogspot.com ,visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.

  SvaraRadera
 4. Åh så vackert det blev... och så duktig du är på att fixa till det med tråd... jätte fint...

  Många varma kramar
  elin

  SvaraRadera
 5. Tack Corrina för din söta kommentar hos mig!:-)
  Du låter trött! Hoppas du kan hitta stunder i tillvaron där du kan känna att du kan koppla av något och inte blir för stressad av allt som ska göras.För man kan ju faktiskt bli stressad även av positiva saker.Jag kan känna lite så jag med nu.Har inte pyntat eller pysslat nåt ännu inför advent, och lite vill jag ha gjort, men det är som att kraften inte riktigt finns där.Så jag får väl ta en liten sak i taget, även om det inte blir klart till advent.
  Vackra små dekorationer och bling du gör. Du är då verkligen påhittig och kreativ.
  Ha en fin vecka!
  Psst. Kan du inte ge dig själv en liten Spa-weekend så du får komma bort och relaxa lite och fylla på batterierna? Det är du värd!
  /Kram Karin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck