torsdag 12 november 2009

Godsaker och kakmonster

Tänk vad många omkring oss som är sjuka, var och varannan hostar och snörvlar. Jag hoppas på att få vara frisk för vem har tid att vara sjuk idag nu.

DSC_0132

När man åker till IKEA eller matvarubutiken så blir man påmind om att det snart är jul. Visst är julen mysig och jag gillar att baka, göra godis och pynta men inte det andra som tex. jaga julklappar.

DSC_0133

Som ni vet har jag samlat på mig en massa gamla kakformar och tanken är att det skall bakas i dem till jul. Jag vill inte tjuvstarta för då vet jag att det inte kommer att finnas nått kvar till julen, vi har nämligen ett kakmoster i familjen, kakmonstret det är jag själv.

DSC_0140

När jag var in på myrorna häromdagen hittade jag dessa små formar, vissa blir till bakningen och de andra kommer jag att använda då jag gör mitt julgodis. Det blir Fudge, knäck, Mozartkulor, minkakor mm. och jag är lika svag för dessa godsaker, så här gäller det att dra in på allt tills det är lovligt att njuta av dessa godsaker.

7 kommentarer:

 1. Hej! Så fina kakformar du har. Ja, nästan alla är eller har varit sjuka.. Det är bara att hoppas att jag och vår personal håller sig någorlunda friska när julbordet börjar om 2 veckor. Ha en riktigt fin dag. Kram Aydan

  SvaraRadera
 2. Så fina formar du har och så mycket gott du tänker göra till jul, mums!!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vilka underbara formar du har.. och jag har faktiskt inte besökt IKEA nu på länge så jag har inte sett deras julpyssel än. Kanske jag kan åka med syster till Linköping i helgen. Jag ska ju hälsa på dem imorgon :-)

  Kram Benita

  SvaraRadera
 4. Kikar bara in en lite stund nyss hemkommen från Göteborg. Ville bara säga att allt känns ok..Åh så vackert det är med gamla kakformar..Massa kramar till dig...

  SvaraRadera
 5. Visst är det fint med gamla kakformar, jag använder mina ofta till värmeljus...så fint att samla på en bricka, ha en skön kväll, kram

  SvaraRadera
 6. Härliga kakformar o kafat du har!!
  Der är nu det är som mysigt..när man kan hålla på att små pyssla lite..gillar inte heller när strssen tar vid;)'
  kram på dig♥

  SvaraRadera
 7. Hallå denna sena kväll.
  Ja, baket vågade jag inte smaka på. Får göra det imorgon när det ska bjudas till klassen. :-) Vet ju inte hur många som kommer.

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck