onsdag 11 november 2009

Jag ångrar mig inte ett endaste dugg.

Tisdagen var en underlig dag, först ett möte om hur det går för mig att praktisera, jag har sedan et tag tillbaka gått ner på tid och det fungerar bättre för mig.

DSC_0114

Sedan fick jag jobba ett tag, lade upp nya bilder och varor i webbutiken på Design & Country house. Sedan var jag tvungen att åka för att köra Dotra till läkaren, hon var för risig att köra själv.

DSC_0113

Väl hemma varvade jag ner innan maken och jag for på ett möte ang. byggnationsplanerna i vårt bostadsområde. Hur kommunen kan anse att det finns utrymme att bygga 40 hus där det idag finns 38 hus, alltså förstöra ett område dit folk flyttar till för det är så lantligt.

DSC_0121

Hem igen för att göra en och annan matlåda till mej och familjen och avrunda framför datorn, det blev tyvärr ingen promenad idag för det fanns ingen tid över till det, suck. Hoppas jag kan ta en i morgon kväll i stället, det är så skönt att rensa hjärnan innan man skall sova.

DSC_0115

I måndags sprang jag in på loppisen, skulle igentligen till IKEA men här är det roligare. Fann denna advent ljusstake, men ställde tillbaka den advent är ju så kort stund så jag kan leva utan den.

När jag försökte ställa tillbaka den så gick det inte ville inte släppa min hand och jag som inte gillar mässing. Men denna skapelse var så vacker det var nått speciellt med den (och den skall inte målas). Så för 35:- blev den min och jag ångrar mig inte ett endaste dugg.

11 kommentarer:

 1. Kram till din dag ,,snart bär det av hem till min stad..Ha en jätte härlig dag..Härligt med fynd..Själv hitta jag inte mycket igår..Två stora glasburkar kanske till Jul blomster..Kram

  SvaraRadera
 2. Bra att du inte ska måla den!! Tack för skjutsen igår. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att di inte ångrar dig, den är ju så söt!

  SvaraRadera
 4. Beslutet runt ert bostadsområde lät då inte klokt...märkligt hur dessa kommungubbar i varenda stad verkar resonerar nått in i hästväg galet...
  De borde väl kunna läga ihop rätt lätt hur folk kommer att tänka o resonera...så tråkigt det låter att beöva flytta ifrån...kanske de kommer på andra tankar innan beslutet tas...eller...
  Verkligen söt ljusstake o ibland är det små tecken som får en att begripa att vissa saekr är "gjorda" just för en...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 5. Då är det väl härligt när man hittar en sak som känns så rätt! Den var jättesöt!
  Hoppas byggplanerna läggs på is, trist för dom som redan bor där för att komma en bit utanför!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket, ja. Frisyren är kort, längtar till lite längre hår :D Men men, det växer ju som sagt ut.

  Vad fint det har blivit i din blogg.
  Kram L-F

  SvaraRadera
 7. Va coolt det var när det snöar på din blogg!

  SvaraRadera
 8. Förstår att du blev blixtkär, skulle jag oxå ha blivit, låt den var som den är..ingen pensel här, kram

  SvaraRadera
 9. Hoppas att dottern snart är pigg igen! Här har vi tagit influensasprutan så både jag och gubben tillbringade stor del av helgen i soffan, var allmänt hängiga. Idag har två av döttrarna tagit den, får se hur de reagerar. Ska ha barndop i helgen så då måste de ju vara pigga.
  Din adventsljusstake var så fin. Hoppas att du verkligen kan njuta av den i advent.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 10. Glad jag blir av att höra det.
  Och jag vet att du finns där, likaså jag för dig.

  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck