fredag 6 november 2009

Jag har inte försvunnit

DSC_0020

Hej där ute, jag har inte försvunnit, tappat gnistan eller givigt upp. Jag är helt enkelt sjuk, japp. Det skall mycket till innan jag däckar men nu var det daggs, skallbebange och jätteont i bihålorna/förkyld.

Så dagen har bara tillbringats liggande i soffan med lite strötittande på tv, jag vill bli frisk. Hade en massa saker jag velat ha gjort i helgen (då det är ljust).

Skriver lite mer senare, ville bara tala om vart jag har tagit vägen.

9 kommentarer:

 1. Vad tråkigt .Det är något skit som går.Jag mår inget bra heller.ha det så gott du kan .Krya på dej vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. Krya på dej vännen! Det är såå mycket baciller i omlopp nu så mitt alcogelkonto har stegrat i höjden! Och peppar, peppar- ingen förkylning än... Men som folk hostar o nyser så faller man ju dit förr eller senare. Bara vila o ta det lugnt så är du snart på banan igen!
  Kram På dej! Cilla

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Här i huset är vi också småkrassliga. Krya på dig. Kram Aydan

  SvaraRadera
 4. Krya på dej! Va nu snäll mot kroppen å ta det riktigt lugnt. // Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Det du skrev till mig! nej det har jag aldrig hört..Fy va trist o bli sjuk..Ja jag blev så trött i em så jag skulle bara vila en stund i soffan .Sovit i 4 timmar..oj och jag som också ville gjort så mycket..Nej inte heller jag har nån ork..Så det blir lite tyst på min blogg oxå idag..Kramar till dig o krya på dig..Susanne

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du inte åker på influensan.
  Krya nu på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 7. SÅ du har trillat dit oxå...precis så jag har känt mig hela veckan, krya på dig kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck