torsdag 5 november 2009

Mer timmar önskas

Jag har märkt att i bland räcker inte dygnets alla timmar till hur mycket man än försöker eller vill. Ensam är jag inte att tycka att tiden går fort, var och varannan säger samma sak.

DSC_0094

Visst behöver man kanske ta det lugnt och inte ha en massa projekt på gång fast jag vill verkligen avsluta en massa projekt.

DSC_0093

I går kom Dotra hem och sa att nu skall hon söka lägenhet! Snacka om chock, jag trodde att hon skulle bo hemma många år till. Funderade då på vad jag skulle göra med hennes rum, jag vet vad  jag vill men det kommer nog att ta lång tid innan hon flyttar med den bostadskö som nu finns.

DSC_0096

Bilderna jag visar i dag är nått min son gjorde när han var liten. Hans händer är kronan på och hans fot är huvudet på älgen. Den har legat ner packad men nu skall den få sin svarta oval ram och upp på vägben.

10 kommentarer:

 1. Så gulligt konstverk avdin son, o så kul att du sparat det!
  Ja. sama sak här..massor påbörjade projekt som aldrig blir klara...mer tid önskas...kan man önska dett i ju klapp tro;)

  Kramis

  p.s.. har vart svårt att koma in till dig ibland, sidan är helt tom när jag kommer in..inga inlägg el nåt syns???konstigt!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag håller med, tiden går alldeles för fort och man hinner inte med allt man vill, speciellt inte när man måste hinna med allt man ska först. Vilken söt liten älg, den kommer passa bra i ram. Helena

  SvaraRadera
 3. Vilken supersötis liten älg det där :D Tur för dej då att det är några års bostadskö så du får vänja dej innan dotra flyttar hemifrån. Kram Katta

  SvaraRadera
 4. Vilken söt älg.
  Ja, här önskas också mer tid. Med flera ganska små blir tiden till pyssel och annat inte riktigt så som man vill.
  Ha en bra torsdag, nu skall jag gå och ta hand om min krasliga tjej som jag är hemma med idag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Ja du tiden..antingen jagar den eller ibland måste man jaga själv..Fast jag bara är hemma ibland så förstår jag inte var jag lägger tiden,,jo datorn tar mycket tid..Fast jag trivs här..Kram till dig jo förresten vilken underbar Älg,kul att ha kvar..

  SvaraRadera
 6. Håller verkligen med att tiden går alldeles för fort! Man hinner inte med riktigt. Mer fritid skulle man ha. Vilken fin älg han gjort din son!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 7. Hej hopp!

  Ja visst önskar man att tiden kunde stå still ibland, bara för en stund!
  vad roligt att få se sig om här på din blogg! Ska gå tillbaka så jag får se lite mer av dina fina inlägg!

  Gullig älg han gjort. Ska titta in hos dottern med!

  Vi ses i morgon!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Det blir tomt när alla flyttar hemifrån..jag vet..snorar för fullt ännu, kramen

  SvaraRadera
 9. Hej Corinna!

  Känner igen mig så väl. Det finns så mycket man vill hinna med. Men man får försöka fokusera på det man hinner. Vad roligt att du vill delta i min utlottning. Jag tror att blogger spökar lite för jag så ingen kommentar av dig. Jag vet också att kommentaren som Aydan lämnade försvann. Men nu skriver jag två lotter åt dig så att du inte missar din vinstchans!

  Önskar dig en mysig helg!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck