onsdag 18 november 2009

Klassas det som att tjuvstarta

Jag har aldrig tidigare uppfattat november som en sådan dyster månad som detta år. Solen lyser med sin frånvaro och det börjar kännas tung, det är inte undra på att man längtar bort.

DSC_0068 (2)

En sol och badresa som även väger upp den dåliga och solfattiga sommar vi hade, det är vad som just nu står högst på min önskelista och snäppet efter kommer en diskmaskin.

DSC_0063 (2)

Det är inte så att jag ligger och grämer mig för att gå upp, nej då. Dagarna är så roliga och går så fort och igår kom det in massor med nya varor till butiken där jag arbetstränar , få se om jag har hinner med att fota några innan de går åt och lägga upp dem på deras Webbutik (det är en av de saker jag gör om dagarna)

DSC_0074 (2)

Det är väll inte att tjuvstarta advent genom att dra en ljusslinga i fågelburen och hänga den i fönstret. Vill få in lite mys stämning i huset då det är så mörkt.

11 kommentarer:

 1. Hej!
  Det är verkligen mörkt och trist nu, känns som man aldrig kommer att bli pigg. Vad mysigt med en slinga i buren. Jag ska leta upp mina ljusslingor i helgen. Ha en riktigt bra dag Kram Aydam

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har gjort.Nej det är så grått och trisr.Så det är bara fint.Ha en fin onsdag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Vädret är fruktansvärt!Man får ont i hela kroppen även inuti..Så tänd du massa ljus det behövs..ja en spa resa till nått varmt land o all inklusive hade inte varit dumt nu åh va skönt det hade varit..Kram till dagen ändå..Susannne

  SvaraRadera
 4. javisst är november så dyster...så precis som du säger skulle en solresa inte sitta fel! Brickan med ljusstakarna är ett vackert arrangemang!!

  SvaraRadera
 5. Riktigt mörkt är det och då måste man ju få liva upp sin sinnestämning lite. Så inte är det att tjuvstarta inte!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 6. Tack för länken till Ernst.
  Ska försöka mig på det ...efter jul :)

  Fint tips med badsaltet..tack :)

  Ha en fin kv¨ll med många tända ljus

  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 7. Jag längtar också bort denna höst. Vill att julen ska vara här, sen vänder ljuset sakta men säkert till ljusare tider.

  Kram Benita

  SvaraRadera
 8. Vi behöver allt ljus vi kan få...

  SvaraRadera
 9. Nej då inte alls tjuvstart.. vi måste njuta så mycket som möjligt av myset innan jul...

  Ha det gottis!!

  Kram Sanne...

  SvaraRadera
 10. November är en tråkig mörk månad.
  Vad fint ni har det

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 11. Hej fina du!

  Visst är det smidigt att veta hur man vill ha det. Iallafall vilken slags stil man gillar. Svårt att bestämma över allt :-)

  Hur har din dag varit?
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck