söndag 15 november 2009

Nu är det bara att sätta igång

Usch, vilket väder vi bjöds på igår, det vara bara att hålla sig inne. Hade haft funderingar på att kratta löv men med det vädret och öron och huvud som värkte så fick det vara.

DSC_0016 

I stället roade jag mig att gå igenom alla gömmor med pyssel saker, kökssoffan, skåpet på kontoret och min byrå i hallen, Var enda sak sorterades, jag lovad att det tog tid. Nu vet jag vad jag har så det är bara att sätta igång att pyssla, men icke då för nu kan jag inte bestämma mig för vad jag vill göra först.

DSC_0019

Jag kanske skulle baka i stället för på fredag fyller min förstfödde 23 år och han måste ju få det fika bröd han älskar till sin födelsedag, fast han säger att han inte vill fira. 9 dagar senare fyller min minsta 19 år.

DSC_0014 

Dagarna bara springer förbi och vi har haft flera år som det både har hänt roliga och tråkiga saker, men det här sista året så har tiden verkligen sprungit förbi. Ställer mig ofta tanken har jag levt väl, har jag utnyttjat tiden på bästa sätt eller skulle jag vilja göra om något? Nej jag tror att jag är rätt nöjd.

10 kommentarer:

 1. Aha, så det är födelsedagar hos dig med:-)
  Här är det både min mamma och jag som fyller år på Onsdag. Ska tända ljus på mammas grav då.
  Hmm, här har jag också haft stora problem med bloggen. Fattar inte vad som händer.
  Här ska vi snart iväg och shoppa lite julklappar;-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja snacka om paralelle funderingar...födelsedagar och tiden som springer iväg...
  Vad gäller pyssel så kliar det i fingrarna nu...eftersom dottern fyllt år så är det fritt fram att sätta i gång med julandet men jag måste hålla i mig lite...har precis klippt ut två dockor till som jag sak sätta igång med...en ska bli present till en arbetskamrat som slutar snart...Men jag måste sätta i gång med nått annat än dess änglar snart...ja ja det kommer
  Grått o trist men 9+ har vi här...åååå vad jag skulle vilja ha lite snö som lyste upp...
  Du har verkligen förvalatat tiden med rätta takter och klurat ut det mesta som kommit i din väg...
  Vi hörs!!!

  Kramar i massor från Malin

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder du visar idag,,lite ljus nu i det trista vädret..Ja idag har jag bestämt att ta en liten,liten paus från min blogg..Måste ta vara på min tid till annat..Men jag försvinner inte och kikar in hos dig än då..Kram till din söndag.

  SvaraRadera
 4. Själv var jag lika duktig jag. Ända till två i natt satt jag och sorterade julsaker...:) Känner aldrig av någon stress att börja julpynta i förtid utan börjar dagen innan första advent. I år däremot är jag sugen på att starta nu med en gång! Kanske beror det på att julen ska firas utomland i år så jag kommer missa lite av den!

  Härliga bilder du bjuder på! Jag tycker det är så vackert med grankvistar!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Här är det så grått så grått. Bara regnar och är trist. Så spår de för flera dagar framöver också. Usch.
  Djupa funderingar hos dig idag. Bra att du är nöjd i varje fall. :)

  SvaraRadera
 6. VAd duktig du är! Skönt att få ordning i alla små pyssellådor. Här skulle behöva röjas och fejas i de flesta hörn... Men jag bakar i stället, hihi, så det tycker jag att du också ska göra.

  Goa söndagskramar till dig från mig, Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Visst är det skönt att sortera bland alla små prylar. Själv gjorde jag det till kl. 3 i natt och är inte färdig ännu. Baka låter kul.. så det skulle jag nog välja.. Ha en riktigt bra söndag. Kram Aydan

  SvaraRadera
 8. Man undrar ibland..vart tog åren vägen...tänker så ofta när man tittar på sina barn, min äldsta är 28 och det känns som det var igår han föddes..jag resonerar som du..ibland har livet varit tufft och bjudit på motgångar men i det stora hela så är jag oxå och hoppas nu att du mår bättre, kRAM

  SvaraRadera
 9. Ja dagarna bara försvinner och nu är helgen påväg att bli måndag igen. Här har det varit fullt upp, vi har haft barndop så huset har varit fullt av nattgäster. Hoppas hinna lite pyssel och städning nu i veckan. Kram! Märta

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Har kikat runt lite hos dig och trivdes riktigt bra!
  Måste fråga dig en sak...jag älskar din text och undrar hur man kan byta typsnitt i inläggen?? Heter typsnittet Papyrus? Skulle så gärna vilja veta hur man byter. Hoppas du vet och har lust att förklara för mig.
  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck