fredag 27 november 2009

Nya gardinerna

Gissa hur dåligt jag sov i väntan på att åka till jobbet och köpa gardinerna jag bestämt mig för. De fans kvar som tur va och jag plockade ner dem själv, så ingen annan han köpa dem före mig.

DSC_0011

Idag togs julgranen fram, nej inte hos mig utan på jobbet och massor med ljus sattes i. Vilken myskänsla det blev, nu är det inte långt kvar till jul det märks på besökarna i butiken.

DSC_0004

Väl hemma så sattes gardinerna upp direkt för jag hade redan förberett och tagit ner mina egna. Färgen är rätt kul på gardinerna natur med inslag av grått, så de passar med mina köksluckor.

DSC_0013

Det ser mysigare ut här än vad bilderna ger rättvisa, får ta nya bilder då jag har dagsljus och fixat klart dekorationerna. Tror ni det blev att ta det lugnt på kvällen? Nee, det gjorde jag inte och det är inget ovanligt. Men det blir tidig säng gång, ehh. Jo klockan är mycket men jag måste planera morgondagens rusning efter födelsedagspresenter, fast först runt hos er.

5 kommentarer:

 1. Förstår du ville ha dom,väldigt vackra.=)
  Massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 2. Hallojsan! Corrina:)
  Så vackra dina gardiner är...här har med sats upp o gjort julfint i fönstren...sååå nu känns det jul. Vår första;)) gran åker upp i morgon;)) En "adventsgran";))

  Go kväll & Trevlig helg
  ~~Mamma ♥ Millan~~

  SvaraRadera
 3. Det ser ju bra ut vännen! :)

  SvaraRadera
 4. Jag förstår att du gärna ville köpa gardinerna. Ser jätte fint ut! Ha en skön första adventshelg!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 5. Gardinerna ser jättefina ut!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck