torsdag 26 november 2009

Vill ha fredag morgon fort

Här sitter man rätt sent på kvällen, borde ligga i sängen redan men det var lite att dona med här hemma. Man vill ju inte komma hem en fredag kväll och ha massor att göra, då vill man bara softa (jag iaf)

DSC_0017

Idag på jobbet fick jag sådan lust att fixa och dona men när jag kom hem var det inte så kul, det är så förbenat mörkt så det blir inte samma känsla. Får bli på lördag om jag hinner med. Ljusstakarna är iaf framtagna annars glömmer jag bort eller hinner inte med.

DSC_0017

Nu har jag tagit ner mina köksgardiner om man kan kalla lakan från IKEA det. Nåja nertagna är de för jag har hittat ett nytt par som jag vill ha som kommer passa bra, skulle bara övertala maken om att få köpa dem. Så jag hoppas att de fins kvar när jag kommer till jobbet för det var det sista paret.

DSC_0017

Så förhoppningsvis har jag nya gardiner i köket i morgon och då skall jag fixa till det i fönstret. Ni vet lulllulla lite, fast det är fredag och soft dag. Nu tar jag sängen så det blir morgon fort och jag får komma till jobbet.

3 kommentarer:

  1. Hoppas du sover gott och hoppas du får dina gardiner.

    SvaraRadera
  2. Väntar med spänning på att se dina nya gardiner..Har inte heller fått gjort mycket denna kväll..Jag o tösen har varit ensamma hemma då blir tiden mest till henne,,Godnatt och sov gott Kram Kul du vill vara med i min lilla utlottning..Susanne

    SvaraRadera
  3. Då ser ja fram emot gardinerna, ha en bra fredag och slit inte ihjäl dig...) kramen

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck