onsdag 25 november 2009

Tills jag får en ny idé

Visst är man trött på detta eviga gråväder och regn, jag har inte mycket ork till att göra något när jag kommer hem. Inte för att jag är trött eller så utan bara less. Hellre har jag snö som ligger kvar än det här trista.

DSC_0058

Idag har jag fotograferat en massa till jobbets webbutik, här gällde det att passa på då det var någotsånär ljust och sedan la jag in allt som var fotat på em. då ljuset var dåligt, måste ha rutin på det där att anv. ljuset.

DSC_0057

Efter arbetsdagens slut så var det matvarubutikens tur, jo jag svängde förbi loppisen men nix inget fynd denna gång heller. Har jag blivigt mättad på loppis fynd eller är det bara så att jag ser mig mätt på vackra saker om dagarna, det är nog en blandning och lite av att jag vill fixa det jag har hemma.

DSC_0060

Härom dagen tog jag bort ljusslingan ur buren och nu fick lite mossa och en hyacint flytta in i stället, tills jag får en ny ide. Hjärtana jag gjorde häromdagen får hänga där tills de får komma upp någon annan stans.

2 kommentarer:

  1. vad litet mossa kan göra susen...ser så sött ut i din bur :O)

    SvaraRadera
  2. Ja nu är jag riktigt less på detta regnande och blåsande mörkt hela dagen..Men ja har haft en bra dag ändå jag skall inte klaga..Kom in till mig o va med i min lilla lilla utlottning...Massa kramar till dig från lilla jag..

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck