lördag 19 december 2009

Idag är jag inne

Lördag och jag kunde inte sova längre, även fast jag var uppe sent med att trilla köttbullar. Vi har tidstariff på elen så då är det billigare vardagar efter kl 22 och helgerna. Ni undrar säkert varför det inte kunde vänta tills i morgon, köttfärsen var det sista dagen på så det gick inte.

DSC_0019 (2) 

Fast i väntan på elen så kikade jag på vår allas Ernst, skall ärligt säga att jag slumrade lite i början. Inte för att det var tråkigt skall det tilläggas, utan hans röst har den effekten på mig. Så det var bara att sätta sig upp.

DSC_0022 (2)

Idag kommer jag att hålla mig inne då det är ruggigt kallt ute, närmare minus 20.  Så idag blir det knäcken och revbensspjällens dag om jag får bestämma.

11 kommentarer:

 1. Hujeda mig vad kallt det är nu! :s Fast snön och kylan kommer ju lägligt till jul. Det gillar jag.

  Krams!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ljusstake!Ja nu är det kallt har bara varit inne dag,,sytt lite grann,,pyssla med sånt som jag har lust på..Fast gårdagen sitter kvar i mig och jag kan inte förstå varför,,Kram till din kväll..

  SvaraRadera
 3. Jag ska trilla köttbullar i morgon och la revbenspjällen i frysen när vi kom från affären...vi kör rimmade och kokta sådan...barnen och jag är tokiga i dessa o nu ångrar jag att jag inte köpte en paket till som jag kunde kokat i kväll...
  Hoppas du får sova i natt...du får ta det lite lugnt och inte göra allt på en gång...
  Den där ljusstaken är vacker...är den ny...

  Kramar i massor från Malin

  SvaraRadera
 4. Här har vi handlat julgran..utanför oss på kyrkbacken, tala om nära...) och gjort en visit i ett snöigt vattenhål, ha en fin helg, KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Berättade för dottern vilken butik du jobbar i. Hon sa då att vi besökte denna ljuvliga butik i våras. Jag föll för många vackra ting där. Vår dotter var på en julfest igår på ett fantastiskt ställe nämligen Haga-slott, är det därifrån du visar bild till vänster i din blogg?
  Ljusstaken du visar är så fin, skulle inte ha något emot att äga en sådan, men här finns alldeles för mycket julpynt redan så vissa saker få stanna kvar i lådorna.
  Ha det så gott och stressa inte för mycket!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Vad vacker din ljusstake är. Julgodis är inte helt fel... Vet inte när jag ska hinna bara. Det får kanske bli i mellandagarna.

  Goa adventskramar till dig!

  Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 7. Vi har varit ute och hämtat gran idag, nåt annat fiffigt har vi inte gjort...

  SvaraRadera
 8. Vilken fin ljushållare med krans!!

  SvaraRadera
 9. Ja köttbullarna ska jag ta itu med senare. Usch det är ett ton jag ska rulla och steka så jag gruvar mig =)

  Ljusstaken var helt ljuvlig!

  Ha en fin 4:e advent!

  Kram Anita

  SvaraRadera
 10. Hej! Min farmor står för köttbullarna hos oss så jag slipper, istället blir det vi som får göra Jansson, men det brukar min man göra så jag slipper nog det också! Ha en fortsatt mysig fjärde advent! Helena

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Så fin ljusstake.
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck