fredag 18 december 2009

Om att ha kontroll

Jag har ett stort behov att ha kontroll över mitt liv och saker som skall ske runt mig, om jag inte har kontroll eller får gå i ovishet blir jag orolig och grubblar. Visst gillar man överraskningar men då skall det vara positiva sådana. Allt måste klaffa när jag har planerat vad jag skall göra. Det är ett problem jag är väl medveten om och jobbar ständigt på det.

DSC_0030

Just nu känner jag att jag inte hinner med min fritids sysselsättning som är att kika in hos er alla, svara på kommentarer och blogga. Det är nog bara för att det är så mycket som jag vill dona med inför julen, så ge inte upp på mig, jag kommer att bättra mig på den saken.

DSC_0039

Något positivt är iallafall att nu är klapparna färdig inhandlade, om jag nu inte kommer på nått som jag missat. Maten är handlad fast iof sig kommer det bli någon kompliterings  handling som vanligt.

DSC_0021

I det stora hela så är jag på banan ang. förberedelserna för vårt julfirande. För då vankas det god mat gott sällskap och lite ledighet. Så där har man nått att se framemot. Bilderna i dag är här om dagens provkok av årets knäck, har en hel del att koka i helgen. Familjen tyckte att den var så perfekt som de alltid vill ha dem, inte för hård eller för mjuk.

4 kommentarer:

 1. Åh vad gott med knäck!!

  Ja det där med kontroll...jobbigt när man känner att man tappar fotfästet helt!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Ja du samma problem här..Men nu är det ju jul och man får försöka stå ut med att bloggandet blir lite åsidosatt..knäck gör vi aldrig här men ischoklad är en favorit så bara måste göras..Kram till dagen..Susanne
  Ernst i kväll..Inte missa =)

  SvaraRadera
 3. Visst vill man ha koll på tillvaron..jag är likadan som du..ha det så bra nu till helgen och skynda långsamt, var rädd om dig, kram

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vad gott det ser ut med knäck. Jag ska försöka hinna baka lite i helgen nu.

  Krams

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck