torsdag 17 december 2009

Vilket vackert kort jag fått

Härom dagen fick jag ett vackert kort av en blogg vän. Ingen mindre än Anki i Lantligt i stan. Det är ett väldigt vackert kort som som pryder en vägg i mitt kök. Jag tackar och bockar allra ödmjukast.

DSC_0003 (2)

I går blev det kallt här i stan, igentligen inte men –6 kan kännas mycket kallt, kändes som det gick genom ben och märg. Så igår efter jobbet så åkte jag ner till stan och skulle lämna igen ett par stövlar åt Dotra (de hade gått sönder) så passade jag på att köpa ett par egna till mig själv.

DSC_0007 (2)

Det är inte ofta jag köper nya skor eller stövlar men dessa verkar vara bra trots att det inte är skinn, de går väldigt högt upp så vaderna inte blir kalla. Ingen nackdel att de var fina med, så jag skall tacka Dotra min att hon är sånt smakråd och vill hotta upp sin morsa.

DSC_0011 (2)

Efter det följde hon med och handlade julmaten så nu var det gjort, nu är det bara några klappar kvar innan all mat och godis skall göras. För jag bara måste ha allt som jag tycker om på vårt julbord för så har jag alltid haft det och så skall det vara om jag skall få den jul jag vill ha.

7 kommentarer:

 1. Kikar in..Så fint! Önskar dig en riktig skön dag..Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Så fint det kortet var...) och vem skulle inte behöva nya varma stövlar som man inte halkar med...får nog vänta ett tag med att ge mig in till stan...för törs vilket fall inte gå ut..livrädd att halka, ha en fin kväll, KRAM

  SvaraRadera
 3. Men eran gran är ju fin, det syns ju knappt att det är en i plast.
  Ha en mysig kväll, kram

  SvaraRadera
 4. Jättevackert kort! Pryder verkligen sin plats!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Härligt kort, vad snäll hon var!

  SvaraRadera
 6. Tusentack! :-) Glad jag blir att jag har kvar dig!

  Krams

  SvaraRadera
 7. juu vackert kort. jag fick intte googletranslator att fungera men jag började skriva svenska också i mitt blog. hoppas du förstå vad ja skriver. jag har bott några år i sverige då jag var yngre meen min svenska är ganska hemskt.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck