onsdag 16 december 2009

Vad hände

Vad i helafriden hände i går?  En massa snö kom ner, jag vet inte hur många timmar det höll på men oj vad snö. Som tur va så hade familjen skottat när jag kom hem. Var inte riktigt sugen på att skotta, hade behövt i väg och handla och fixa med sista klapparna, fast med det väglaget var det bara att stanna hemma.

DSC_0001

Visst hade varnat för snö men man är van att de brukar ha fel så inte var man förberedd på detta. Jag hade önskat snö men kanske inte denna mängd och på en och samma gång. Nu är den här och jag hoppas att den får ligga kvar (inge slask).

DSC_0006 

Jackor och skor är impregnerade så nu är jag redo.

6 kommentarer:

 1. Så vackert du har det uppe hos dig!Kul när snön blir liggande lite. Vi har också haft snö här men det blir bara slask av det på en gång tyvärr. Så vackert du pyntat din gran! Ser riktigt gammeldags glittrig ut med olika slags glitter och silver och den tjusiga kronan.Så annorlunda och vackert! Ska själv klä vår gran idag.Vi har inte haft gran på ett par år så jag kommer knappt ihåg vad för granpynt jag har? En del fick pappa förra julen...
  Hoppas du får en riktigt fin dag idag och hinner med det du ska utan allt för mycket stress och snöhinder.Njut av snön så länge den ligger.Det blir så mycket julstämning med den!
  /Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Ja, man har nästan glömt det där med vinter. Nu får man igen allt klagande om att det aldrig kommer snö. Oj vad mycket skottande! Men ljuset kom tillbaka och jag slipper se vår geggiga gårdsplan.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag är glad att det är vinter ute..Hoppas så att det håller i sig..Nu blåser det upp här och det är inte så kul..Kram till dig..Susanne

  SvaraRadera
 4. Så mycket!? Hoppas den håller till jul!

  SvaraRadera
 5. Sååå härligt med snö..till och med vi har fått
  både snö och kyla...hundarna drar ju inte in en massa grus ...gud va skönt..

  Ha en fin helg
  Eva

  SvaraRadera
 6. Då vart man tillbaka igen..

  /Benita

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck